Wat is de functie van argon gas?

Argon gas CO2 wordt veel gebruikt door verschillende marktsegmenten. Argon gas zorgt er namelijk voor dat u uw producten kunt produceren. Het argon gas is in geen enkele vorm gevaarlijk, brandbaar, giftig of explosief. Het gas heeft wel een zuurstof verdrijvende functie, dit zal uiteindelijk leiden tot een verstikking. Het gas is bekend door het scheiden van water, zuurstof en stikstofgas. Dit maakt argon gas een perfect mengbaar gas. Argon gas staat tevens bekend als een edelgas. De grootste eigenschap van argon gas is dat ze niet met andere stoffen reageren. Argon is als het ware een luchtgas en maakt gebruik van de lucht in de atmosfeer die wij dagelijks inademen. Argon gas is niet altijd even goed te herkennen, dit komt doordat de gassoort geur- en kleurloos is. Het is staat bekend als een edelgas die zwaarder is dan de lucht die wij inademen. Daarnaast heeft argon gas een aantal chemische eigenschappen, zoals het kookpunt.

Argon gas als menggas

Wij onderscheiden verschillende soorten gassen waarin argon gas de basis vormt. Je kan dit uitstekend mengen met gassen zoals helium, koolzuur, waterstof en stikstof. Dit zijn de stoffen waarmee argon oorspronkelijk mee was gemend, voordat de gassen werden gescheiden. Welk menggas u kiest is helemaal afhankelijk van het materiaal dat u gebruikt.

Argon gas kopen

Wij bieden argon gas aan met een hele hoge zuiverheid. Het argon gas wordt geleverd in cilinders van verschillende formaten, waarin het gas onder druk is samengeperst. Argon gas is ook vloeibaar te verkrijgen. Wij zullen het hele land doorreizen om onze klanten te kunnen voorzien van hoge kwaliteit argon gas. Wij zorgen voor een correcte installatie van het argon gas en blijven u graag adviseren. Wanneer u vragen heeft over argon kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

argon gas CO2