Een muizenplaag is zeer vervelend en je wilt dit zo snel mogelijk aanpakken, logisch, maar hoe ga je ter werk? Wat zijn de mogelijkheden? Bij iedere situatie hoort iets anders en zo ook als het gaat om het bestrijden van muizen.

Hoe pak je het aan?

Als je weet dat je last hebt van muizen in je huis is het van groot belang om dit goed en snel aan te pakken. Weet waar je plaag vandaan komt en baseer daar product op. Bekijk de mogelijkheden voor jouw situatie, zodat je snel resultaat zult boeken. Een muizenplaag is ontzettend vervelend, maar het is goed op te lossen. Je kunt muizen op verschillende manier bestrijden, doormiddel van muizenvallen en doormiddel van bepaalde giffen. Een muizenval is vaak een pijnlijke dood, als het gaat om het vangen van muizen. Veel mensen vinden dit een dieronvriendelijke manier en dat is het ook zeker. De muis lijdt veel pijn, maar sterft gelijk. Een muizenval zet je op plaatsen, waar muizen het meeste voorkomen in jouw woning. Oriënteer je hier goed over, zodat je ze niet op de verkeerde plaatsten hebt staan, dat is zonde van de inspanning die je ervoor verricht. Je kan naast het plaatsen van muizenvallen ook muizengif gebruiken. Je zoekt dan eerst uit met een lokmiddel, waar de muizen op af komen en plaatst daar dan het gif. Als je eenmaal het gif geplaatst hebt in het voedsel, moet je regelmatig kijken of het bij de muizen aanslaat. Eten ze er veel van en is het de geschikte plek. je moet ook zorgen dat je genoeg voedsel hebt liggen, zodat de muizen blijven eten en dus meer gif binnen krijgen. Zo sterven de muizen eerder. Het is alsnog geen diervriendelijke manier, maar het werkt wel goed en snel en zeker verstandig als je veel last hebt van de muizenplaag.

Ben je erg nieuwsgierig naar meer informatie over het bestrijden van muizen. Neem dan snel een kijkje op de website:  https://www.ongediertewinkel.nl/muizen-bestrijden.html