Ben je al een tijdje opzoek naar een bijbaantje, maar heb je geen idee wat je zou kunnen gaan doen? wij hebben dan misschien de oplossing voor jou! Kan je wel tegen een beetje stress, houd jij wel van een uitdaging en ben je opzoek naar flexibele werktijden en veel variatie? Dan is werken in de horeca misschien wel iets voor jou. je leert in de horeca veel ervaring opdoen waar je later veel gebruik van kan maken in het dagelijks leven. De werktijden in de horeca zijn erg flexibel. En je werkt veel verschillende tijden en dagen, zo verveeld de horeca je nooit.

Je kan je bijvoorbeeld ook inschrijven bij een uitzendbureau. Een uitzendbureau dient als tussenpersoon tussen twee partijen, dit gaat tussen werkzoekende en bedrijven die tijdelijk werknemers willen lenen om bepaalde werkzaamheden te verrichten. Via een horeca uitzendbureau in Amsterdam verveelt je werk nooit, je krijgt te maken met steeds verschillende opdracht. Een uitzendbureau koppelt de opdrachtgever en het horecapersoneel met elkaar en maakt altijd de beste match. Hierdoor krijg je dus te maken met veel flexibiliteit, doe je veel ervaring op en heb je te maken met verschillende mensen en werkzaamheden.

Wat kan je leren in de horeca?

De horeca is veel meer dan alleen meer leren rondlopen met een dienblad, borden en bekers. Je leert er ook persoonlijke ontwikkelingen die je in het dagelijks leven pas kunnen komen. zo leer je bijvoorbeeld om te communiceren met mensen en met moeilijke situaties om te gaan. Daarnaast leer je ook prioriteiten stellen, wat is heeft meer prioriteit en wat komt later? Je moet met veel dingen tegelijk rekening houden dus je wordt al behoorlijk vroeg geleerd om onder druk te kunnen presteren. Wat later bij je echte baan misschien wel goed van pas kan komen.