Het beste merkbureau van Nederland

Bent u van plan om een nieuwe dienst of een nieuw product op de markt te zetten en uw merknaam te registeren en te beschermen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn het beste merkburo van Nederland. Wij hebben al jarenlange ervaring met het registeren en beschermen van verschillende merknamen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn wanneer u reeds bestaande merknamen wilt vastleggen en hierdoor kunt u genieten van merkbescherming. Wij zijn de specialisten als het om merkenrecht gaat!

Wat zijn de aanwijsbare voordelen van het vastleggen van een merk?

Door het vastleggen van een merk kunt u optreden tegen concurrenten die uw merk willen misbruiken of al misbruiken.
Iedereen weet dat een merk een waardevol onderdeel is in een organisatie, daarom dient deze goed beschermt te worden.
Doordat de merken zo waardevol zijn, kunnen deze verkocht worden of in een (sub)licentie worden gegeven.
Tevens kunt u na het vastleggen van een merk het ®-teken gebruiken in uw eigen merk. Dit wekt veel vertrouwen op bij uw potentiële en bestaande klanten.

Wat bieden wij u aan bij het registeren van een merk?

Wij bieden u een gratis merkonderzoek, dit gratis merkonderzoek geeft u een antwoord op de belangrijkste vraag: mag uw merk geregistreerd worden?
Tevens wordt er tijdens het registeren van een merk onderzocht wat u exact wilt vastleggen. Hierbij kunt u denken aan een woordmerk, zoals een merknaam en een beeldmerk.
Een merk wordt tijdens de registratie geregistreerd voor bepaalde diensten en/of klassen. Er zal dus worden bepaald in welke klasse uw merk valt.
Ten slotte wordt er gekozen of u uw merk wilt registreren in de EU, Benelux of internationaal.

Wij zullen uw merk deponeren en registreren, zodat uw meest waardevolle bezit (uw merk) goed is beschermd. Voor vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

merkburo