stijlvolle manGewoonte behoren tot de krachtigste tools die een stijlvolle man tot zijn beschikking heeft. Als het gaat om het uitvoeren van een echte verandering en het vervullen van grote doelen, dan is er niets zo krachtig en effectief als een gestage vooruitgang in de richting van die grote doelen. Deze gestage vooruitgang wordt geboekt door de gewoontes die deze mannen hanteren.  Gewoontes hebben de magische kracht om op zeer lange termijn processen in stappen te delen. Deze stappen geven consistentie in het bereiken van de grote doelen. Dit is het geheim van een echte stijlvolle man. Deze mannen barsten van de gewoontes en hebben zoals verwacht zelfs van mode en er goed uitzien, een gewoonte gemaakt.

De gewoonte om kleding vooraf klaar te leggen

Kleine activiteiten die elke dag worden uitgevoerd, brengt de stijlvolle man niet alleen op een consistente wijze verder in de richting van de grote doelen. In feite helpen ze de stijlvolle man om elke dag goed gekleed te gaan, ook al gaan er andere dingen verkeerd. Stel de gewoonte van een stijlvolle man is om elke dag de kleding klaar te leggen voor de volgende dag. De stijlvolle man verslaapt zich. Geen nood. Door de gewoonte van de stijlvolle man kan hij gemakkelijk en snel de kleding aantrekken die vooraf klaar gelegd zijn. Dit is een van de krachtige voorbeelden waarin de gewoontes van de stijlvolle man helpen beter gekleed te gaan.

Een stijlvolle man koopt zijn kleding zelf

Niet zijn vrouw of vriendin doet het…. Alleen hijzelf weet wat bij hem past, wat lekker zit en hoe hij er graag uit wil zien. Daarom koopt een stijlvolle man zijn kleding zelf. Niet zo vaak gaat hij naar een kleding winkel, hij bezoekt eerder een website om zijn kleding daar online te bestellen. Niet verwonderlijk dat er steeds meer goede online kledingwinkels ontstaan. Ook onze lange stijlvolle mannen kunnen tegenwoordig online kopen. Bij de website Mouwlengte7 zijn zij aan het juiste adres. Of zij nu op zoek zijn naar een casual overhemd mouwlengte 7 of een overhemd voor een speciale gelegenheid.