Er is natuurlijk nooit een bepaalde vaste prijs voor het krijgen van bijles. Daarom zijn er verschillende pakketten die je af kunt sluiten. Bekijk dan van te voren goed wat je denkt nodig te hebben. Als je een te klein pakket afsluit is dit op zich ook geen probleem omdat je elke maand je pakket op kunt zeggen en dan vervolgens weer een nieuwe aan kunt vragen. Hier zijn bij Studentsplus geen extra kosten aan verbonden.

Welke pakketten zijn er?

Bij Studentsplus kun je 5 verschillende pakketten afsluiten met verschillenden uren en prijzen. Zorg er dus voor dat je van te voren ongeveer weet hoeveel bijles je denkt nodig te hebben. Het zou namelijk vervelend zijn als je erachter komt dat je veel te weinig uur in je pakket hebt zitten. Hieronder zet ik de 5 verschillende pakketten neer:

  • Pakket A: €21 per uur. Hiervoor kun je 4 tot 8 uur bijles per maand krijgen.
  • Pakket B: €19 per uur. Hiervoor kun je 8 tot 16 uur bijles per maand krijgen.
  • Pakket C: €18 per uur. Hiervoor kun je 16 tot 24 uur bijles per maand krijgen.
  • Pakket D: €15 per uur. Hiervoor kun je meer dan 24 uur bijles per maand krijgen.

Geen extra kosten

Als je een pakket afsluit voor bijles bij Studentsplus zijn er geen extra kosten aan verbonden. Het bedrag wat je betaald is namelijk vrijgesteld van btw, en je hoeft geen inschrijfkosten te betalen. Het bedrag per uur zijn dus de enige kosten die je hebt voor het krijgen van bijles. Een vergoeding van de bijlesgever die naar je huis komt kan er nog wel bij komen. Dit is niet verplicht, maar wel vanzelfsprekend.