Ben je opzoek naar een gezellig, sfeervol en luxe hotel in het oosten van Nederland. Dan is bij deze je zoektocht voltooid. Bij Boetiek hotel BonAparte in Lochem (Achterhoek) heb je allerlei verschillende arrangementen waar je van kunt genieten. Denk hierbij aan een luxe overnachting met bijzondere faciliteiten waar je optimaal van kunt genieten. Kom lekker tot rust in de sauna, neem een duik in het heerlijke zwembad of maak een ommetje in de royale park tuin. Er is meer dan genoeg te beleven in de Achterhoek. Boek een kamer in hotel Bon Aparte en ontdek de omgeving van Lochem en de Achterhoek.

Wat heeft boetiek/hotel Bon Aparte te bieden?

Wat mag je verwachten van een luxe hotel in het oosten van het land? Dit luxe, sfeervolle en monumentale hotel is uniek en eigenzinnig. Daarnaast staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Het hotel heeft een gezellige, moderne en knusse inrichting. Het is gelegen in de bossen, velden en vennen op 2 km afstand van Lochem.

Praktische informatie

Dat er veel te doen is en dat het er mooi uitziet is natuurlijk leuk en aardig, maar er zijn natuurlijk ook een aantal praktische zaken die niet mogen ontbreken. Denk hierbij aan gratis WiFi. Kom je naar het hotel omdat je een overnachting zoekt na het bezoeken van een beurs voor je werk. Dan kun je dankzij de WiFi in het hotel de laatste dingen voor je werk ook regelen op je laptop. Daarnaast is er ook shuttle service van de NS, verschillende fiets- en wandelroutes en het is heel eenvoudig om bij hotel Bon Aparte in te checken. Kortom: wanneer je een kamer hebt geboekt bij dit hotel weet je zeker dat je goed zit! Een nette prijs, een prachtig hotel, een gezellige omgeving en voldoende activiteiten zorgen er voor dat jij een top tijd beleefd in de Achterhoek.

boetiek-hotel-bonaparte