Wil jij jouw collega’s of medewerkers een zetje geven in de rug in deze drukke tijd? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit te kunnen invullen. Hieronder vind je 3 van deze mogelijkheden.

  1. Cadeaupakket
    Denk is aan een mooie cadeaupakket of een thema pakket die een bepaalde stijl heeft en bij jouw bedrijf past. Of bijvoorbeeld voor pasen of een ander seizoen die belangrijk is voor jou en jouw medewerkers. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan bierpakketten, wijnpakketten en luxere geschenken. Zelf een leuke set met droogbloemen is leuk om te ontvangen via de post.
  2. Brievenbusgeschenk
    Niets is leuker dan verrast worden door een pakketje in de brievenbus. Er zijn zo veel artikelen die alsnog in een pakketje door de brievenbus kunnen waardoor er zo veel mogelijk is om te combineren. Een aantal voorbeelden zijn met sinterklaas, een chocoladeletter met een kleinigheidje of als er een filmavond wordt georganiseerd een doosje met popcorn er in. Als je iemand wil verrassen met een lekker ontbijtje of juist een vrijdagmiddag snack. Er zijn talloze mogelijkheden om een geschenk door de brievenbus te kunnen versturen.
  3. Drankgeschenken
    Als je als werkgever graag een vrijdagmiddag borrel wilt organiseren is het wel zo leuk als de werknemers een leuk pakketje ontvangen om ook helemaal in de sfeer er voor te komen. Natuurlijk lust niet iedereen bier, dus dan kun je ook denken aan een wijnpakket of een cocktailpakket. De bierpakketten kunnen varieren van speciaal biertjes tot aan heineken of grolsch. Bij de wijn kan gedacht worden aan droge witte wijn, zoete witte wijn en rode wijn. Voor de cocktails is het het leukste om een bepaald thema te kiezen.

De kadopakketten van kadofactory kunnen deze drie mogelijkheden allemaal waar maken. Niets is te gek of te raar. Een kadopakket weggeven is altijd super leuk om te doen alleen is het wel belangrijk dat dit naar wens wordt verstuurd.