Ben jij van plan om een nieuwe telefoon te halen? Veel mensen kiezen voor de beroemde Apple telefoons, maar is een Apple telefoon met iOS wel echt goed of gaat het alleen maar om het merk. Wil je de 5 voordelen weten van Apple? Dan moet je even verder lezen. 

Lange bruikbaarheid

Apple telefoons zijn erg goed telefoons en gaan ook erg lang mee. Dit komt doordat de Apple telefoons van een goede kwaliteit zijn gemaakt. Je zal dan ook erg lang met de telefoon kunnen. Wel is het van belang dat je een goed hoesje koopt zodat je de telefoon kunt beschermen tegen enige schade. Tegenwoordig zijn de telefoon van achter en voor bedekt met glas. Voor mensen die vaak zijn of haar telefoon laat vallen, is het niet handig om zonder hoesje een iPhone te hebben. Ook een screenprotector is erg handig om te kopen. 

Meerdere Apple producten zijn gemakkelijk te koppelen

Wanneer je naast je iPhone ook een Macbook of iPad hebt is het erg makkelijk om deze met elkaar te koppelen. Dit gaat zo makkelijk door de software die Apple gebruikt; iOS. Doordat alle toestellen iOS gebruiken kun je in een enkele handeling documenten overzetten van het ene naar het andere apparaat. Ideaal natuurlijk! Zo hoef je niet uren te wachten voordat documenten zijn overgezet, want met iOS is het mogelijk om in een keer meerdere bestanden over te zetten. In plaats van een uur wachten is het in veel gevallen met iOS minutenwerk.

Alles is gemakkelijk terug te vinden

Mocht jij je telefoon kwijt zijn geraakt, dan heeft iOS een heel gemakkelijk systeem waarmee je je telefoon kan terugvinden. Maar niet alleen je telefoon is terug te vinden, ook je laptop, iPad, oortjes en AirTag. Ideaal want zo kun je op een gemakkelijke manier controleren of je alles hebt of niet. 

 

Ben je per ongeluk wel iets vergeten of kwijt? Dan kun je via Find my iPhone heel makkelijk traceren waar je apparaten wel zijn. Zo hoef je je niet uren suf te zoeken waar je telefoon of laptop misschien kan zijn.

Updates zijn altijd snel

Als Apple weer met een nieuwe iOS update komt, is deze heel gemakkelijk te downloaden. Tegenwoordig kun je je telefoon of laptop zelfs zelf laten updaten als je daar toestemming voor geeft. Als jij bijvoorbeeld gaat slapen, dan update je telefoon zich automatisch tot de nieuwste iOS. Ideaal natuurlijk, zo hoef je niet overdag zonder je telefoon.

Reparaties zijn altijd goed geregeld

Als je je telefoon laat vallen, zal het voor kunnen komen dat je deze moet repareren. IPhone reparatie Den Haag is een voorbeeld van een winkel waar jij heel gemakkelijk je iPhone kunt laten repareren. Afhankelijk van de ernst van de schade sturen zij de telefoon op of repareren ze hem zelf. 

 

Dit geldt ook voor je Macbook. Een MacBook reparatie kan best vervelend zijn vooral als jij je laptop veel gebruikt. Gelukkig kun je in sommige gevallen een leentoestel krijgen. Zo zit je in ieder geval niet zonder apparaat en kun je gerust verder met de dingen waarvoor je de laptop nodig hebt.