SEO is veel meer dan alleen optimaliseren

Search Engine Optimization zorgt ervoor dat producten of diensten zo goed mogelijk aansluit bij de richtlijnen van welke zoekmachine ook.
SEO gaat veel verder dan alleen het optimaliseren van pagina’s van je website. Zo krijg je bij SEO ook te maken met de nieuwste ontwikkelingen van websites en zoekmachines. SEO uitbesteden biedt voor vele ondernemingen uitkomsten. Online marketing bureaus hebben veel ervaring en kennis op het SEO vlak.

Nieuwe SEO ontwikkeling: Mobile SEO

De ontwikkelingen van mobile SEO is in een stroomversnelling gekomen. Uiteraard werd er door sommige bedrijven al rekening gehouden met mobiele bezoekers. Maar hier kwam pas verandering in op het moment van de veranderingen binnen Google. Toen Google aangaf dat mobielvriendelijkheid een doorslaggevende factor vindt bij het ranken van websites, kwam het besef dat mobiel ook heel belangrijk is. Daarnaast is ook het aandeel mobiel verkeer naar websites groeiende.

Waar moet je rekening mee houden bij mobile SEO?

Het is belangrijk dat Google je website kan indexeren. Google kan vervolgens bepalen of de website wel of niet mobielvriendelijk is.
Ook is het mogelijk om via serverlogs te analyseren van de Googlebot echt de juiste pagina’s bezoekt. Dit is belangrijk wanneer je voor een oplossing kiest voor een aparte URL voor mobiele pagina’s.

seo uitbesteden