Waar wordt industrieel gas voor gebruikt?

Honderden soorten industriële gassen en gasmengsels worden door verschillende branches gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de metaalindustrie, voedselmiddelenindustrie, laboratoria, onderwijs en wetenschap. Tevens wordt dit gas veel geconsumeerd tijdens het lasproces. Industrieel gas maakt het namelijk mogelijk om verschillende lastechnieken uit te kunnen voeren. Het is verpakken van industriële gassen is heel belangrijk. Een goede gasspecialist zorgt ervoor dat jij op elk gewenst moment en elke locatie over de voorgeschreven kwaliteit en benodigde hoeveelheid gassen kunt beschikken.

Maar wat is industrieel gas eigenlijk?

Leuk dat industriële gassen in zoveel branches gebruikt worden om doelen te kunnen bereiken, maar watt is dit gassoort eigenlijk? Industrieel gas is een verzameling van allerlei verschillende gassen. De meest bekende gassoorten zijn: argon, stikstof, CO2, acetyleen, waterstof en helium. Deze gassen werken in combinatie heel goed. Dit gecombineerde gas staat ook wel bekend als menggas. Deze gassen worden speciaal geproduceerd voor verschillende toepassingen in de industriële sector. Denk hierbij aan de eerder genoemde branches. Door verschillende toepassingen van het industriële gas bestaan er grote verschillen in de behoeften van verschillende verbruikers van de industriële gassen met betrekking tot zuiverheid, volume en samenstelling.

Geïnteresseerd in industrieel gas?

Ben je geïnteresseerd geworden in de industriële gassen? Neem dan industriële gassen af van een gasspecialist. Deze gasspecialist heeft een assortiment die honderden industriële gassen en gasmengsels bevat. Tevens voldoet het perfecte gasmengsel helemaal aan jouw individuele eisen. De ingenieurs, technici en andere medewerkers ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste innovatieve oplossing voor jou. Dit concept zorgt ervoor dat de door jou bestelde gassen altijd en overal in de passende verpakking worden bezorgd. Dit ziet er niet alleen goed uit, het garandeert ook efficiëntie en veiligheid van installaties. Daarnaast behoren ook de planning, keuring, bouw, en onderhoud van de industriële gasinstallaties tot het dienstenpakket.