Vanuit een vakantiehuis in Gelderland heb je de ideale basis om de grootste en groenste provincie van ons land te ontdekken. De diversiteit van Gelderland staat garant voor een geslaagde vakantie of weekend weg met bijvoorbeeld de familie of een groep vrienden. Gelderland grenst aan maar liefst zes provincies en aan buurland Duitsland. Naast uitgestrekte natuur biedt de provincie ook vele pittoreske dorpjes en prachtige bezienswaardigheden. Geniet van de rust en de ruimte om u heen wanneer u in de Gelderse streken verblijft.

Vanuit een vakantiehuis stap je zo de natuur in!

Natuurliefhebbers zitten helemaal goed met een vakantie in Gelderland. Deze groene en grote provincie herbergt vele natuurgebieden waaronder de Veluwe, Bommelerwaard, het Land van Maas en Waal, de Betuwe en de IJsselvallei. Door deze natuurgebieden kan je prachtige wandelingen of fietstochten maken. Maar er zijn ook andere manieren om Gelderland te ontdekken bijvoorbeeld met paardrijden of via een autosafari! Naast de vele natuur kent Gelderland ook prachtige flora en fauna en vele eeuwenoude kastelen die zeker het bezoeken waard zijn! Met name de Achterhoek heeft een rijke historie.

Genieten van de Gelderse streken

De Gelderse streken bieden ook veel attracties. Maak een cultureel uitstapje naar het Kröller Müller museum, ga aapjes kijken in Apeldoorn bij Apenheul of neem de kinderen mee naar Dolfinarium Harderwijk. Shop liefhebbers kunnen terecht in Arnhem, maar ook Nijmegen is een geweldige winkelstad. Nijmegen biedt bovendien ook prachtige historische gebouwen, diverse musea en tal van eet- en drinkgelegenheden waar het goed toeven is. Wijnliefhebbers opgelet! In Gelderland vind je ook diverse wijngaarden waar je een rondleiding kan boeken en deelnemen aan een echte wijnproeverij.

Wat voor activiteiten je ook uitkiest, na afloop van de drukke en gezellige dag is het altijd fijn om thuis te komen in de rust van je eigen vakantiehuis in Gelderland!

Afbeeldingsresultaat voor gelderland vlag