Houd je van spelletjes? Dan heb je verschillende mogelijkheden om deze te spelen. Je kunt spellen spelen door middel van je telefoon, PlayStation of bijvoorbeeld via een Nintendo. Een van de populairste manieren om een spel te spelen is via de PC. Dit komt omdat je de PC zelf zo fijn kunt maken als dat je zelf wilt. Je kunt je monitor kiezen die jij graag wilt. Zo zijn er op de markt tegenwoordig zelfs speciale game monitors te koop die ervoor zorgen dat jij de pc spellen zo scherp mogelijk ziet. Ook het toetsenbord en de muis zijn volledig aan te passen aan de hand van jouw wensen en zorgen voor de perfecte game-beleving. Zo kun jij oneindig veel PC games spellen zonder dat je onderbroken wordt door slecht materiaal. Maar wat zijn dan de beste pc games die je moet hebben gespeeld? 

Beste pc games: beginner of ervaren gamer?

Het kan zo zijn dat je al heel erg veel spellen hebt aangeschaft. Dan ben je een ervaren gamer en heb je waarschijnlijk al veel gezien en geprobeerd. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een beginner bent in de game-wereld: dan zijn veel spellen nieuw. Of je nu een beginner of ervaren speler ben: het is fijn om te weten wat de beste pc games zijn zodat je een idee hebt welke spellen je nog allemaal kunt spelen en leuk zijn om uit te proberen. Je kunt de spellen alleen proberen of samen met vrienden zodat je samen kunt spelen.

PC games: welke genres?

De categorie PC-games bestaat uit verschillende soorten genres. Zo heb je spellen waarbij je veel moet vechten of waarbij je een eigen wereld opbouwt. De PC spellen bestaan al erg lang en er is dan ook erg veel keuze. Er is veel verschil in kwaliteit omdat vroeger de ontwikkelingen minder goed waren dan dat ze tegenwoordig zijn. Nieuwere spellen worden daarom ook vaker leuker gevonden door jongeren.

Far Cry 6
Een van de populairse aankomende games voor op de pc is Far Cry 6. In deze game speel je een opstandeling op het fictieve eiland Yara.Dit eiland wordt geteisterd door een felle dictator die met harde hand geregeerd. De dictator wordt gespeeld door Giancarlo Esposito, die je misschien nog kent als Gus Fring uit de serie Breaking Bad.

Je bouwt je eigen wereld
Het mooie aan het spel Assassin’s Creed Valhalla is dat je het spel speelt zoals jij zelf graag wilt. Je kunt de wereld compleet bouwen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Zo kun jij zelf de gebouwen bouwen en een wereld maken waarin jij zou willen leven als Viking. Zo waan je je echt even uit je eigen wereld en zit je in een hele andere, mooie tijd binnen een van de mooiste games van dit moment.