Kleding combinatie voor in de herfst: ieder jaar weer andere trends

De mode verandert ieder jaar weer. Ieder jaar zijn er nieuwe lente-, zomer-, herfst- en wintertrends. Kledingwinkels worden gevuld met nieuwe collecties en reclameborden tonen de nieuwste mode. Nu is het natuurlijk zo dat het jaarlijks volgen van de (herfst)mode een aardige klus is. Gelukkig zijn er altijd wat klassieke kledingcombinaties die iedere herfstperiode weer gangbaar zijn.

De leukste herfst kleding combinatie voor mannen

Voor mannen zijn er bepaalde combinaties die ieder jaar (zij het soms met lichte aanpassingen) goed kunnen. Zo doen donkere spijkerbroeken het altijd goed. Een donkere en stevige spijkerbroek straalt rust uit en kan ook goed gedragen worden naar het werk. Daarbij is een (niet al te dikke) trui ook altijd een goede. Deze mag best in een wat meer donkere kleur zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie donkergroene trui. Om dit echt af te maken kun je er altijd voor kiezen een lichtgekleurd overhemd onder de trui te dragen. En qua schoenen? Donkerbruine schoenen die er stevig uit zien doen het iedere herfst goed!

De leukste herfst kleding combinatie voor vrouwen

Bij vrouwen is de meest gangbare combinatie niet veel anders dan bij mannen. Een donkere broek doet het altijd goed. Bij vrouwen is een zwarte (spijker)broek vaak populair. Hier kan de vrouw altijd een leuke trui bij dragen. Dit kan, in tegenstelling tot bij de heren, prima een iets lichtere kleur zijn. Een trui in herfstkleuren kan bij veel vrouwen goed. Ook truien met kleine belettering zijn vaak populair. Ook voor vrouwen is het zeker een goede keuze om een blouse te dragen onder de trui. Qua schoenen zijn donkere laarsjes eigenlijk altijd wel goed.

Ga uiteindelijk voor wat jij mooi en comfortabel vindt!

Nu is het natuurlijk leuk om je te conformeren aan de laatste trends. Maar uiteindelijk is het wel zo fijn als jij je lekker voelt in hetgeen je draagt. Dus als iets geen mode is, wil dit nog niet zeggen dat je het niet moet dragen. Daarnaast zijn er ieder jaar genoeg hippe herfstkleren die ook comfortabel zitten. De keuze is altijd ruim genoeg!