We kunnen leren hoe we de kracht van de geest aan kunnen boren, en het te gebruiken om bijna alles in het leven te bereiken. Wat belangrijk is, is om klein te beginnen en dan omhoog te werken naar grotere en betere dingen, totdat je alles in het leven bereikt hebt wat je wilt hebben. Heel weinig mensen realiseren dat het ontwikkelen van de vaardigheden voor logisch redeneren en probleem oplossen niet de enige grens is van de kracht van de geest.

Wat laat zien dat dit een krachtige geest is, is de vaardigheid om de oneindige potentiaal van ons onbewuste besef aan te boren. Wanneer je een paar sessie van geest training gedaan hebt zul je een geleidelijke verbetering opmerken in je emotionele gemoedstoestand, en beginnen met het ontrafelen van de geheimen van de kracht van de geest. Dit is hoe je dit kunt doen, in het kort:

Oefen met creatieve visualisatie; bepaal een doel, fantasie of verlangen over wat je wilt bereiken om je leven te kunnen verbeteren.
Leun terug, ontspan je, sluit je ogen en fantaseer over het doel dat je zojuist gekozen hebt.
Zo kunnen we meer van dezelfde gedachte vibraties aantrekken van mensen, omstandigheden, dingen en gebeurtenissen die op één lijn staan met onze verlangens.

Deze geest methode werkt door je te helpen bij het bereiken van gefocuste concentratie en verlangen op wat je wilt hebben, en daarom de kracht van de geest te gebruiken en het te concentreren om binnen minuten te krijgen wat je wilt hebben. Ondermijn jezelf niet onbewust; geef jezelf een kans om je diepste verlangens te bereiken. Je moet slechts uitzoeken hoe je de geschenken die je geest en lichaam gekregen hebben kunt gebruiken zodat deze verlangens werkelijkheid worden. Dus mocht er een kans zijn dat je levenservaringen niet het gewenste resultaat hadden, dan is het overduidelijk dat het tijd is om iets nieuws te proberen en de noodzakelijke verandering door te voeren.

De verandering zou op moeten treden na het ontdekken en leren van hoe je de kracht van de onbewuste geest opnieuw programmeert, zodat je een bewuste inspanning kunt maken om het te gebruiken. Dit is magnetisch omdat je gedwongen wordt om de dingen te bereiken waar je echt naar verlangt. Als de bewuste geest probeert om positieve gedachtes te denken terwijl de onbewuste negatieve energie vasthoudt, zal dat elkaar opheffen, en het gewenste effect zal niet bereikt worden.

Lees meer over meditatie en mindfulness training van onze website!