Wil je je personeel eens op een andere manier bedanken dan alleen maar met een kerstpakket? Organiseer dan eens een leuk teamuitje! Een actieve middag of avond, even weg van de werkvloer, staat garant voor een leuke dag. Er zijn tal van mogelijkheden om te doen. Natuurlijk heb je de standaard uitjes zoals bowlen of uit eten, maar dat is niet meer origineel. Er zijn zoveel andere leuke dingen te doen. De leukste uitjes staan hier voor jou op een rij.

Escaperoom

Als je een klein team hebt, is het erg leuk om een escaperoom te doen. Inmiddels zijn escaperooms wijdverspreid door het hele land en overal zijn leuke kamers te vinden met de leukste thema’s. Iedereen kan zich helemaal storten in het oplossen van alle puzzels. Je wordt uitgedaagd om creatief te denken en om te gaan met tijdsdruk. Daarnaast is het een goede oefening om samen te werken. Een escaperoom doen is dus niet alleen leuk, het is ook nog eens nuttig.

Pub quiz

Na een lange dag achter je computer en vol meetings is dit de ideale gelegenheid om te ontspannen. Met wat snacks en een lekker drankje erbij, kan je je algemene kennis testen in een pub quiz. In deze setting leer je je collega’s vaak ook weer op een andere manier kennen dan dat je op kantoor zou doen. Met een drankje op wordt iedereen vaak wat losser en komen er andere onderwerpen ter sprake. Erg leuk om eens te doen met je team.

Wipeout

Op de warme zomerdagen is dit een erg leuk uitje voor jou en je collega’s. Op de wipeout baan moet je je over allerlei hindernissen zien te werken zonder geraakt te worden of zonder eraf te vallen. Val je er wel af, kom je terecht in het water en ben je doorweekt. Dit is de ideale manier om af te koelen op een warme zomerdag en om al je energie eruit te rennen en te springen.