In de zomer houdt iedereen ervan om lekker te genieten van de zon in de tuin. Tuinfeestjes geven, dagelijks barbecueën, met de familie in de tuin of rustig een boekje lezen, alles is mogelijk. Of je nou een grote of kleine tuin hebt, vaak kan je er toch iets leuks van maken met de juiste inrichting. In dit artikel lichten we een paar onmisbare producten uit voor in de tuin.

 

1. Loungeset en parasol

In elke tuin hoort een tuin set te staan. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan je ervoor kiezen om een luxe lounges et met een parasol te plaatsen. Heb je niet zo heel veel ruimte? Dan kan je ook een kleine tuin set plaatsen met twee stoelen en een tafeltje. Want zonder een tafel en stoelen, kan je niet optimaal genieten van de tuin.

 

Als je een grote tuin hebt, kan je er zelfs voor kiezen een lounge bed te plaatsen. Haal het vakantiegevoel naar je achtertuin. En voor dit lounge bed hoef je gelukkig nooit een handdoekje te leggen om het bezet te houden.

 

2. Tuinhuisje

Hoe meer stoelen, tafels en andere items je in de zomer in je tuin wil zetten, hoe meer opbergruimte je nodig hebt. Je wil namelijk niet dat het tuinmeubilair gaat roesten in de winter. Kies daarom voor een Woodpro tuinhuis en berg al je spullen hierin op. Tevens kan een tuinhuisje ook geschikt zijn voor de kinderen. Maak er iets leuks van waar ze overdag lekker in kunnen spelen. Ga voor een groot tuinhuisje waar ze in kunnen slapen, dit zorgt gegarandeerd voor veel plezier.

 

3. Vrolijke verlichting en verwarming

Wil je in de avond ook nog genieten van je tuin plaats van een slinger van lampjes in de tuin en een terrasverwarmer. Zo kun je nachten doorbrengen in de tuin wanneer de zon onder is. Door een terrasverwarmer in de tuin te plaatsen, kan je zelfs nog in de herfst en winter genieten van de tuin.

 

4. Plantjes en bloemen

Een tuin is niet compleet zonder planten en bloemen. Als je geen groene vingers hebt, kies dan voor bloemen die makkelijk te onderhouden zijn. Let wel op dat er geen onkruid gaat groeien tussen de plantjes, dit zal de tuin een stuk minder aantrekkelijk maken.