Heeft u overwogen om een houten carport aan te schaffen, maar u weet nog niet of u alle zijden van de carport gesloten wilt hebben? Hoogwaardige houten carports zijn goed beschermd tegen de zon, wind en regen. U kunt ervoor kiezen om een carport aan te schaffen die gedeeltelijk dicht is maar ook een die open is. Als u in een land woont met barre weersomstandigheden (lange winters of natte seizoenen), dan kunt u overwegen om uw carport gedeeltelijk te sluiten. Bij een gesloten of een gedeeltelijk gesloten carport, kunt u uw auto beter beschermen tegen diverse weersomstandigheden zoals regen, zon, sneeuw en wind. Als u zich afvraagt hoe u een caport aan één kant kan sluiten, lees dit artikel.

Een op maat gemaakte carport


Als u niet opzoek bent naar een standaard carport, dan kunt u overwegen om een carport op maat te laten maken. Met een op maat gemaakte carport, kunt u uw eigen carport ontwerpen zodat deze perfect in uw tuin of oprit zal staan. Daarnaast kunt u zelf de afmetingen bepalen en of u uw carport aan één, twee, drie of helemaal dicht wilt hebben. Wilt u uw carport ook inzetten als opslagruimte? Het kan, een op maat gemaakte carport is handig om spullen op te slaan, zoals uw barbecue of tuinmeubilair.

Een houten muur of een glasschuifwand


Wat is de beste manier om de zijden van uw carport mee te sluiten? Het vaakste wordt een houten muur gebruikt om zijden aan uw carport toe te voegen. Echter kunt u ook kiezen voor een combinatie. U zou een bijvoorbeeld twee of drie wanden kunnen sluiten met hout en één met een glasschuifwand. Een glasschuifwand wordt steeds populairder. Met een glasschuifwand verliest u geen natuurlijk licht en u heeft een carport die u het hele jaar door kunt gebruiken.

Een gedeeltelijke afgesloten carport is praktisch en betaalbaar. Wilt u graag een carport op maat gemaakt? Wist u dat u uw eigen carport kunt ontwerpen in de 3D-configurator van Lugarde? Het is helemaal gratis. Ontdek het op www.lugarde.nl.