Tegenwoordig bestellen steeds meer jonge toekomstige ouders online de geboortekaartjes. Je kunt ze dan ook samenstellen en precies maken zoals je zelf wenst. Je hebt allerlei verschillende soorten kaartjes en ook van verschillende materialen. Het maakt veel uit of het voor een jongen of een meisje is en daarbij heb je ook veel keuze.

Meisje of jongen

Op internet is veel te vinden en daarbij kun je zelf een mooi resultaat samenstellen. Wanneer je een geboortekaartje nodig hebt voor een jongetje, kies je meestal voor een blauwe kaart. Het gaat er dan vaak om dat hij erg stoer is. Je ziet namelijk niet vaak dat een kaartje voor een jongen, roze gekleurd is. Tegenwoordig is het erg modern om voor jongens kaartjes te ontwerpen met hout erin. Je kunt verschillende stijlen bekijken. Je hebt chique maar ook coole kaartjes. Je kunt zelf aangeven hoe groot je het kaartje wilt hebben en hoeveel stuks je er nodig hebt.  Voor een meisje heb je andere kaartjes, dan wanneer je opzoek gaat naar een mooi kaartje voor een jongen. Bij een meisje wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van de kleur roze. Het kenmerkt het geslacht goed en daarbij ziet er ook schattig uit. Ook voor meisje zijn er stoere kaartjes, met minder roze en gave aspecten. De tekst mag je ook zelf bepalen. Het hangt ook af of het gaat om het eerste kind is of misschien wel het tweede of derde kind. Het is dan afhankelijk van de situatie, hoe de tekst eruit gaat zien. Voor toekomstige ouders is het aan te raden, om de kaartjes voor de bevallen gemaakt te hebben. Zo heb je na je bevalling hier minder werk aan en hoeven ze alleen nog maar verstuurd te worden.

Ben je opzoek naar unieke geboortekaartjes? Neem dan voor meer informatie een kijkje op de website https://www.tsjipgeboortekaartjes.nl/