Wil je er binnenkort een keer een weekend op uit? Of zoek je nog naar een hotel om te overnachten tijdens je doorreis? Kom dan zeker eens langs in Overijssel. In het oosten van het land vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Een gezellig en knus familiehotel die beschikt over maar liefst 4 sterren. Het hotel bevindt zich in het plaatsje de Lutte, vlakbij de Duitse grens. Vanaf hier zit je centraal in de provincie waardoor je omgeving goed kunt verkennen. Zeker wanneer je maar een weekend luxe overnachting in Overijssel bent wil je natuurlijk zo veel mogelijk van de omgeving zien. Doordat dit hotel op een centrale locatie zit kun je makkelijk schakelen. Ook wanneer je er bijvoorbeeld met de fiets op uit wilt gaan.

Verken de omgeving

Het werd net al kort even benoemd maar de omgeving van Overijssel is zeker de moeite waard om je eens in te verdiepen. Je vindt er tal van gezellige dorpjes, leuke activiteiten en faciliteiten. Zowel jong als oud kan zich hier goed vermaken want er is voor ieders wat wils. Geniet van de prachtige natuur of ga lekker een middagje shoppen in Enschede. Veel mensen onderschatten Overijssel, maar er valt veel meer te beleven dan je zou verwachten.

Boek een overnachting

Lijkt het je wat om eens af te reizen naar Overijssel? Breng dan een bezoekje aan ons hotel en boek een overnachting. Je kunt ook kiezen voor een arrangement naar keuze. Denk hierbij aan een wellness arrangement of een theaterdiner. Wanneer je graag een weekend naar Overijssel wilt komen ben je voordeliger uit om een weekend arrangement te boeken dan een losse boeking. Maar je bent hier natuurlijk helemaal vrij in. Het is in ieder geval aan te raden om je eens te verdiepen in de mogelijkheden!

Afbeeldingsresultaat voor koffers vakantie