Op zoek naar het ideale hulpmiddel bij jouw evenement of promotieactie? Laat flyers drukken! Flyers is het meest gebruikte promotiemiddel ter wereld! Dit omdat het voor elk bedrijf te gebruiken is, maar ook nog eens allerlei verschillende gelegenheden gebruikt kan worden.

Je kunt flyers bestellen voor promotieactiviteiten. Elke promotieactie kan een extra boost gebruiken. Je kunt hierbij het beste het lichtste papier voor gebruiken en gebruik te maken van het A6 formaat. Dit is het meest handzame formaat, handig als je aan het uitdelen bent.

Of laat flyers drukken voor een beurs. Je wilt mensen op een beurs informeren over jouw product of dienst, daar ben je er ten slotte voor. Handig hierbij is om een dikker papier te kiezen met een afwerking, zoals mat laminaat of glanslaminaat. Op die manier val je extra op tussen alle andere partijen die flyeren op de beurs. Ook voor horeca of retail promotie is het handig om een dikkere papiersoort met afwerking te kiezen. Al helemaal als je nieuw bent, op die manier weten mensen direct dat jij dat beetje extra kan bieden.

Flyers zijn multi inzetbaar

Of laat flyers drukken voor in de wachtkamer. Op die manier kun je wachtende mensen direct informatie verschaffen over wat je bedrijf doet en waar het op dat moment mee bezig is. Denk hierbij aan projecten of evenementen van jouw bedrijf. Op die manier heeft iedereen goed leesvoer over jouw bedrijf.

Familie- en rouwdrukwerk kan tegenwoordig overal op het web. Belangrijk is het om de keuze te maken voor het de juiste drukkerij. Het handigst is vaak een online drukkerij, zodat je direct en gemakkelijk alles kan regelen.

Ook je hoeveelheid moet je meereken. Je kunt namelijk offset of digitaal laten drukken. Bij kleine aantallen is het voordelig om digitaal te drukken, grotere aantallen zijn beter om offset te drukken. Daarnaast is een dubbelzijdige bedrukking bijna altijd voordeliger in offset bedrukking. Bij digitaal wordt er namelijk onderscheid gemaakt tussen enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Terwijl dit bij offset niet het geval is.

Tegenwoordig kun je ook flyers drukken met een next day delivery. Op die manier heb jij de volgende dag al je flyers in huis. Handig voor als ze direct de volgende dag nodig zijn.

flyers-drukbedrijf-printen