Dit is een schitterende manier om reclame te maken. Je levert je eigen logo en bedrijfsnaam aan, kiest het formaat en de kleur en u laat dit vervolgens allemaal drukken op uw flyers!

De voordelen van flyers

Flyers bestellen heeft veel voordelen. Je kunt zelf de omgeving kiezen waar je ze wil uitdelen. Zo verkies je natuurlijk een drukke winkelstraat boven een rustige winkelstraat, want daar zijn meer mensen te vinden die jouw bedrijf interessant kunnen vinden. Daarnaast, en dan komen we bij het tweede voordeel, kun je je flyer mondeling toelichten bij het uitdelen. Als mensen iets niet snappen sta jij er niet ver vandaan en flyers-bestellendan kunnen zij om uitleg vragen. Op deze manier bestaat de kans nog steeds dat ze naar je bedrijf komen. Als ze iets niet snappen zoeken ze wel naar één van je concurrenten. Het derde voordeel is dat dit een relatief goedkope manier is om je bedrijf naamsbekendheid te geven onder potentiële klanten. Ben je bijvoorbeeld een beginnend ondernemer en heb je nog niet zoveel of helemaal geen omzet, dan is dit de perfecte manier om reclame te maken. Je bestelt een paar honderd/duizend flyers voor een spotprijs en begint met uitdelen op straat.

De nadelen van flyers

Aan alles zitten voordelen, maar ook nadelen. Zo ook bij dit product. Het is bijvoorbeeld tijdrovend om deze flyers te ontwerpen, te drukken en vervolgens te verspreiden. Er gaat veel van je eigen tijd in zitten, terwijl een advertentie in de krant gelezen wordt zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Het ontwerp van de flyers moet natuurlijk ook perfect zijn. Als het ontwerp niet mooi of leuk is, zullen mensen sneller afhaken. Dit is meteen een slechte eerste indruk bij je potentiële klanten. Flyeren is kortom een effectieve en goedkope manier van reclame maken. Je kunt de informatie zelf toelichten en dit zal zeker helpen om je bedrijf bekender te maken onder de doelgroep. Het kan ook averechts werken. Als je ontwerp niet leuk of creatief is zullen mensen des te sneller afhaken en dit voor een tijd koppelen aan jouw bedrijf.