Ben je opzoek naar een hotel in Twente? Dan heb je aardig wat keuze. Gaat je voorkeur uit naar een rustige locatie in een natuurrijke omgeving? Dan is het plaatsje de Lutte misschien wel iets voor jou. De Lutte ligt vlakbij de Duitse grens en staat bekend om de prachtige omgeving waar je uren kunt fietsen en wandelen en echt even tot rust kunt komen. Daarnaast vind je in dit stukje Twente een prachtig landgoed hotel genaamd de Wilmersberg. Dit hotel in Twente heet 4 sterren bevindt zich midden in de natuur. De kamers zijn modern ingericht, van alle gemakken voorzien en zelfs voorzien van vele extra’s. Daarnaast valt er natuurlijk van alles te beleven, zowel in het hotel zelf als in de omgeving. Ben je hier benieuwd naar? Dan raad ik je aan om zeker nog even verder te lezen en te ontdekken wat we precies bedoelen.

De prachtige omgeving

Het hotel in Twente is voorzien allerlei mooie extra’s en leuke faciliteiten waar men onbeperkt gebruik van mag maken. Maar de omgeving van Twente heeft zelf ook genoeg te bieden. Velen zeggen dat Twente de mooiste omgeving van Nederland is, mede door de prachtige natuur. Er zijn diversie wandel- en fietstochten die door deze mooie natuur lopen. Daarnaast zijn er tal van leuke musea, een golfbaan in de nabije omgeving en gezellige pittoreske dorpjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Wees op tijd met boeken

Ben je van plan om binnenkort Twente een bezoekje te brengen? Zorg er dan voor dat je niet te laat bent met het reserveren van een hotelkamer om teleurstelling te voorkomen. Wat nog een tip is: kijk eens tussen de arrangementen die de Wilmersberg te bieden heeft. Wie weet zit er wat leuks tussen naar je smaak.

Afbeeldingsresultaat voor omgeving twente