Wil je er binnenkort een weekendje op uit met je vriend(in), gezin, familie of vriendengroep? Kom dan zeker eens langs in het oosten van Nederland. De perfecte locatie om even aan niets te denken wat zich thuis afspeelt, maar alleen leuke dingen en verder niets. Lijkt je dat wat? Dan moet je natuurlijk nog opzoek gaan naar een geschikt hotel. In de Lutte, een klein plaatsje in Overijssel dicht bij de Duitse grens, vind je hotel de Wilmersberg. Dit gezellige 4 sterren hotel beschikt over alle nodige faciliteiten en meer. Laat je eens goed verwennen en beleef samen met je gezelschap het weekend van je leven. Ben je nieuwsgierig geworden naar het hotel en wat er allemaal te beleven is in Overijssel? Lees dan zeker nog even verder.

Kom overnachten bij de Wilmersberg

Een overnachting in Overijssel staat garant voor gezelligheid, plezier en luxe. De Wilmersberg beschikt over tal van faciliteiten waar je als hotelgast onbeperkt gebruik van mag maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een culinair restaurant met de heerlijkste gerechten, een fijne lounge, sportmogelijkheden en een heerlijke wellnessboutique. Ben je graag actief bezig? Sla dan een balletje op de tennisbaan of trek erop uit naar de golfbaan in de nabije omgeving. Kom je juist voor je rust naar Overijssel? Dan kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de whirlpool, Turks stoombad, infrarood sauna en meer.

Last minute boeken

Wilt u graag last minute komen overnachten bij dit Overijsselse hotel? Dat kan tegen voordelige tarieven. U krijgt dan de service van een B&B maar de faciliteiten en andere voordelen van een groot hotel. Een overnachting in Overijssel is beter dan u zou verwachten, mits u natuurlijk langs komt bij de Wilmersberg. Wij zorgen ervoor dat u de tijd van uw leven heeft en nergens anders mee heen wil gaan in het vervolg.

Gerelateerde afbeelding