Zorgt voor een extra marketing content

Er wordt vaak niet veel aan goede product content in webshops gedaan. De productinformatie is meestal niet volledig, het is niet aan goed afgestemd op de klantreis en het is niet overtuigend genoeg. Regelmatig is de product content identiek aan de algemene product informatie. Dit is dus niet afgestemd op het kanaal waar het op getoond wordt en wordt dus niet aangevuld met extra marketing content om het product goed te verkopen.

Maak een duidelijk verschil met jouw product content

Product content kan een duidelijk verschil maken tussen jouw webwinkel en die van je concurrent. Het is goed om een productmodel te ontwerpen waarmee je de consistentie van de producten verhoogt. Daarnaast heeft jou website een goede functionaliteit om de bezoeker naar de productpagina te leiden en productvergelijking te realiseren. De laatste stap is hierbij om de bezoeker te verleiden om de aankoop te doen.
Kijk goed na of de productinformatie ook genoeg marketing content bevat en de voordelen goed gericht zijn op de bezoeker. Als je al deze stappen doorloopt dan zal je meteen merken dat de conversie op je website veel meer wordt. Begin dus vandaag nog met een goede product content.

product content