Black Friday en Cyber Monday zijn de grootste winkeldagen van het jaar. Ze domineren rond deze dagen, een meedogenloze week vol super koopjes. Deals waarin je vaak de beste prijzen voor tech producten zoals laptops, 4K tv’s, smartphones, videogames en meer kunt vinden.

Natuurlijk komen de drukste e-commerce momenten van het jaar er ook eind november van dit jaar weer aan! De meeste ultieme Black Friday en Cyber Monday deals zullen in veel gevallen zelfs exclusief online zijn. Cyber Monday was zelfs speciaal voor het online winkelen bedacht.

Je wacht hier het hele jaar al op, dus is het essentieel om ervoor te zorgen dat je er alles aan doet om er het beste van te maken! Maar maak je geen zorgen, want hier zijn enkele tips om er het meeste uit te halen!

Begin op tijd met winkelen op Black Friday

Technisch gezien is Black Friday de dag na Thanksgiving, ofwel de derde donderdag van november. Maar om echt de beste deals te kunnen scoren, moet je nooit lang met je keuzes wachten. Het allerbelangrijkste advies is dan ook: begin op tijd met shoppen! Want de BlackFriday2022België aanbiedingen zijn altijd snel uitverkocht.

Black Friday is tegenwoordig niet echt meer een eendaagse uitverkoop, maar meer een evenement dat  de hele week plaatsvindt. Dus houd van 18 tot 25 november 2022 de daaraan verbonden koopjes pagina’s zeker goed in de gaten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Black Friday Expert

Eén van de beste manieren om je op de grootste winkeldagen van het jaar voor te bereiden, is om je vóór Black Friday aan te melden voor de nieuwsbrief. Je vroeg aanmelden is essentieel omdat de online verkoop van Black Friday elk jaar weer eerder begint. Via deze nieuwsbrief krijg je de beste deals rechtstreeks in je e-mail inbox. Je kunt zo ook vaak aangename kortingsbonnen bemachtigen.

Controleer de social media pagina’s

Zorg er bovendien voor dat jij de social media kanalen volgt. Via Facebook, Instagram en YouTube zie je veel extra kortingen. Je bent zo ook als eerste op de hoogte van de last minute flash sales. Of speciale aanbiedingen en kortingscodes tijdens de Black Friday en Cyber Monday koopjesdagen die enkel voor volgers gelden.

Maak een verlanglijstje

Het is behoorlijk gemakkelijk om je door geweldige deals te laten meeslepen die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Maak daarom liever een lijst met de items die je echt nodig hebt. Doe dit om te voorkomen dat je in een ‘koopwoede’ terecht komt, plus het berouw dat daarmee gepaard gaat.

Weet of de sales prijs goed is

Sommige ‘prijsdalingen’ op Black Friday en Cyber Monday zijn eigenlijk helemaal geen deals. Het is zelfs gebruikelijk dat sommige webwinkels hun prijzen net voor de grote dagen verhogen. Zodat zij er hierna een ‘korting’ op kunnen verstrekken. Juist daarom is het belangrijk om de gangbare prijs van de items die je op jouw verlanglijst hebt te kennen voordat je jouw korting slag slaat. Probeer zelfs wat prijsvergelijkingen op Black Friday en Cyber Monday te doen. Om er zo zeker van te zijn dat je echt de laagste prijs krijgt.

Maak een verlanglijstje en bepaal jou prijs voor de beste deals 

Maak een verlanglijstje van de deals waarin jij geïnteresseerd bent. Zodat jij hier direct op kunt zoeken zodra de verkoop begint en deze pagina snel bereikt. Want zelfs een paar seconden voorsprong kan je al een voordeel opleveren als er veel shoppers online zijn.

Een goede planning en je er het beste op voorbereiden zijn de belangrijkste ingrediënten voor succesvol shoppen tijdens de Black Friday en Cyber Monday sales dagen. Want door dit te doen, weet je als koopjesjager zeker dat je dan de beste deals vindt!