Het kan lastig zijn om uit het grote assortiment nagelproducten het perfecte nagelproduct voor jou te vinden. Dit artikel zal je wat tips geven om er voor te zorgen dat je nergens tegen aanloopt bij het kopen van nagelproducten en er lang tevreden mee kan zijn.

Soorten nepnagels

Indien je op zoek bent naar nieuwe nepnagels is dit natuurlijk niet zo makkelijk aangezien er een erg groot aanbod is van verschillende soorten nepnagels. Daarbij heb je de welbekende acrylnagels en gelnagels maar ook andere materialen. Acrylnagels kan je kopen in de vorm van de vloeistof en poeder combinatie of in de vorm van lijm. Dit zorgt er voor dat de lak meegroeit met je nagels, wat er weer voor zorgt dat je de nagels er na verloop van tijd dient weg te halen. Het weghalen van acrylnagels is niet zo makkelijk, dit wordt namelijk gedaan door een zwaar oplosmiddel.
Gelnagels zijn een gezondere keuze dan acrylnagels, dit is namelijk een verfachtig spulletje wat je op je nagels aanbrengt, dit trekt er dan in. Meestal heb je echter wel meer dan 1 laag nodig om ze mooi te maken. Gelnagels zijn relatief duur in verhouding met acrylnagels maar gaan ook langer mee en zijn natuurlijker dan acrylnagels.

Nagelgroothandel

Bij de nagelgroothandel is het buiten nepnagels ook nog mogelijk om een ruim assortiment aan andere nagelspullen te bestellen. Een nagel koffer kan erg handig zijn voor de persoon die graag vaak verandert van nagels en voor het aanbrengen van de nagels kan een armsteun essentieel zijn om mooie nagels te krijgen. Het is dus aan te raden om een kijkje te nemen op de website van een nagelgroothandel. Elke webwinkel en groothandel heeft regelmatig aanbiedingen dus het kan ook geweldige kortingen opleveren.