Het is misschien wel de meest mooie gebeurtenis in je leven, de geboorte van jullie pasgeboren kindje. Bij de geboorte van een kindje komt natuurlijk veel bij kijken waaronder ook het maken en uitzoeken van het geboortekaartje. Het geboortekaartje moet natuurlijk wel helemaal aan jullie eisen voldoen. Je hebt zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen zoals hip, stoer, klassiek, vintage of een geboortekaartje met de foto van je pasgeboren kindje. Je hebt zoveel keuze waardoor het soms erg lastig is om een keuze te maken.

Online tooling voor het maken van je geboortekaartje

Soms heb je wel wat hulp nodig bij het ontwerpen van een geboortekaartje. Online zijn er vele verschillende online toolings beschikbaar waar je met een paar eenvoudige klikken je geboortekaartje kunt ontwerpen. Keuze maken uit verschillende standaard stramienen maar ook keuze uit lettertype, grootte van het lettertype en uiteraard of je nog een eigen foto wilt uploaden. Daarnaast is het ook handig om vanuit een standaard geboortekaartje je eigen geboortekaartje te ontwerpen.

Tegenwoordig is het ook erg populair om juist hele strakke geboortekaartjes te maken welke een strak lettertype bevatten en weinig afleiding op het geboortekaartje. Achterop staat uiteraard wel de gebruikelijke informatie zoals een gedicht, geboortegegevens en het adres zodat mensen wel weten waar ze op kraamvisite kunnen gaan. Uiteraard is het ook erg belangrijk om de enveloppen en adresstickers aan te passen naar de stijl van het geboortekaartje zodat het mooi een geheel wordt.

Wil jij kijken naar welke mogelijkheden Tsjip heeft voor het maken of uitzoeken van een geboortekaartje? Ga dan gauw naar de website toe. Heb je hulp nodig? Je kan altijd contact zoeken om samen te kijken naar het meest geschikte geboortekaartje voor jullie pasgeboren kindje. Is je geboortekaartje helemaal klaar? Dan kan je er ook altijd  voor kiezen om eerst 2 proefdrukken te bestellen!