Sinds de Coronacrisis lijken mensen steeds meer te willen klussen in hun huis. Een nieuwe keuken, de badkamer verven of de tuin verbouwen. Door het thuiswerken zie je ineens dingen in huis die je daarvoor nog niet zag of misschien heb je simpelweg gewoon meer tijd over. Wil je binnenkort je tuin aanpassen en ben je op zoek naar ideeën en inspiratietips? Dan is deze blog ideaal voor jou.

 

Stijlvolle tuinafscheiding

Bij het ontwerpen van een tuin vergeten mensen vaak de tuinafscheiding. Ze kiezen voor een simpele houten bruine tuinafscheiding, die uiteindelijk helemaal niet bij de stijl van hun tuin hoort. Een tuinafscheiding is meer dan een ‘muur’ tegen privacy. Bij Intergard kan je verschillende stijlvolle tuinafscheidingen vinden in verschillende kleuren. Welke tuinafscheiding van Intergard.eu ga jij halen voor je tuin?

 

Houten balkon tegels

Tegenwoordig zijn houten balkon tegels helemaal in. Deze kleine tegeltjes zijn makkelijk om zelf neer te leggen en zijn tevens ook nog heel goedkoop. De tegels zijn verkrijgbaar in het bruin, donker grijs en wit. Ook als je geen balkon hebt kan je deze tegels prima gebruiken voor de tuin. Door de tegels lijkt het net of je een eigen terras of loungeruimte hebt, heel stijlvol dus.

 

Tuinhuisje maken

Als je een grote tuin hebt en niet goed weet wat je met de ruimte kan doen, is een tuinhuisje ideaal. Maak het tuinhuisje tegen de schuur aan zodat de achterwand dicht is. Zorg ervoor dat het huisje alleen aan de voorkant open is. Plaats een loungeset en heaters en je kan genieten van het huisje. Door de heaters kan je het hele jaar door in het huisje zitten. Zorg er wel voor dat het dak waterdicht is want anders wordt alles nat.

 

Tuinverlichting plaatsen

Tuinverlichting is tegenwoordig ook helemaal in. Het geeft een extra sfeer in de tuin en is ook nog eens ideaal voor als je een tuinfeest gaat geven. Plaats de verlichting rondom de schuur, tuinafscheiding of bij het huis. Kies voor verlichting dat werkt op batterijen en dat waterbestendig is. Zo gaat de verlichting langer mee en kan het ook niet in de fik vliegen.