Wil je graag overstappen van je huidige verlichting naar buislampen? Dan zit je al op de goede weg. Buisverlichting kan je namelijk heel veel voordeel opleveren. Zeker wanneer het gaat om verlichting voor in een EX gebied. Hierbij wordt een gebied bedoelt met een verhoogd risico op explosiegevaar. Hiervoor zijn speciale soorten verlichting nodig want iedere lamp mag op deze locatie gebruikt worden. Ben je opzoek naar LED buisverlichting die voldoet aan ATEX? Dan zijn er een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Het gaat hierbij om langwerpige buis lampen die je erg veel voordeel kunnen opleveren, mits je de juiste lamp voor jouw situatie uitkiest. Je kunt er namelijk ook mee in de fout gaan wanneer jouw wensen niet helemaal aansluiten bij wat de lamp jou kan bieden.

Speerpunten van de LED buizen

Zone-atex.nl/buisverlichting is licht van gewicht en zeer geschikt voor omgevingen die zwaar zijn. Dankzij de kabel is de lamp gemakkelijk aan te sluiten, waardoor je geen tijd verspilt met een moeilijke montage. Ook de buisklemmen dragen hier aan bij. Dankzij het lage energie verbruik blijft de energie rekening laag en de lamp gaat circa 100.000 branduren mee. Dankzij de korte inschakel tijd brandt de lamp bijna direct op maximale sterkte. De omgevingstemperatuur waarbij deze verlichting gebruikt mag worden is van -55 tot +60 graden Celsius.

Is een LED buis lamp iets voor jou?

Ben je benieuwd of led buizen iets voor jou zijn? Dan is het misschien een idee om online de verschillende lampen eens met elkaar te vergelijken. Zo kun je precies kijken aan welke punten de lamp wel en niet voldoet. Dit is ideaal als je nog niet helemaal zeker bent of een buislamp wel of niet iets voor jou is.