Licht aan laten staan als je het huis verlaat

Maak jij het laat iedere dag? Of ben je vaak in de avonden niet thuis? Zorg er dan voor dat de Led lampen in je huis aan laat staan. Een klein gedeelte van de bevolking laat de lampen niet aan staan thuis, waarbij de kans groot blijft dat er wordt ingebroken in je huis. De diefstal neemt toe volgens de politie. Dit komt, omdat de bewoners van het huis nooit het licht aan laten staan. Probeer zo vaak het licht aan te laten als je je huis verlaat. Een andere manier is om alarmen in huis te gaan installeren. Deze lamp geeft een felle licht. Deze is vergeleken met de andere lampen veel zuiniger. Dit kun je voor een voordelige prijs inkopen. Dit zijn de volgende voordelen van de lamp:

  • Gaat meer dan 15 jaar mee
  • 90% energie zuiniger vergeleken met een gloeilamp
  • Heeft geen warmte verlies (dus je kunt het veilig aanraken)
  • Geen opstarttijd nodig

Nadelen van deze lamp zijn

  • Niet dimbaar

Breed assortiment lampen

Wil je geen kopzorgen krijgen als je het huis verlaat? Zorg er dan voor dat je dan de lampen aan laat staan in huis. Bij groenovatie kun je terecht voor een lampen assortiment. Je hebt tientallen soorten lampen die je kunt kopen. Dit maakt de keuze makkelijker, omdat je dan gelijk weet welke lampen in je huis past. Deze lampen zijn niet alleen voor je huis bedoeld. Je kunt het ook voor je achter en voortuin gebruiken. Als een persoon in je achtertuin zou gaan bewegen, dan zou je een bewegingsdetector kunnen laten installeren.

Zuiniger leven en iets betekenen voor het milieu

Wil je zuiniger gaan leven en iets betekenen voor het milieu? Zorg er dan voor dat je zo’n lamp koopt. Het is niet overal verkrijgbaar.