Je kunt natuurlijk door heel ons kleine kikkerlandje wel lasergamen. Een van deze plekken hiervoor is Utrecht. Het is hiervoor een zeer goede plek. Je kunt hier namelijk zowel buiten als binnen gaan lasergamen. Er is dus een locatie waar je dit zelf in kunt plannen. Je doet even snel een belletje en dan kun je natuurlijk ook zelf bepalen of je dit wilt of niet. De meeste mensen vinden het natuurlijk ook wel erg leuk om dit zelf te bepalen. Als de andere baan niet is ingepland kun je dit zelf nog inplannen bij aankomst. Je kunt dit best goed doen als je met een grote groep bent. Dan ben je dus met meer mensen en dan wordt het natuurlijk vanzelf ook leuker. Wat ook nog bij de mogelijkheden behoort is dat je zelf kunt bepalen hoe de kleuren van de lasers eruit komen te zien.

Je kunt bijvoorbeeld een lasergame dagje houden als teamfeest, familiedag, bedrijfsfeest, kinderfeestje of gewoon zomaar. Je moet het natuurlijk ook maar zelf weten. Je kunt dit ook helemaal zelf bepalen. Hierdoor krijg je dus steeds meer redenen om lekker met zijn allen eens te gaan lasergamen. Het mooie van hier lasergamen is dus dat je alles helemaal zelf kunt bepalen. Voor de baan geldt natuurlijk wel een maximum. De kleine baan heeft een maximum van 26 spelers in totaal. De grote is 46 spelers. Je kunt dus met een grote groep ook terecht bij lasergamen Utrecht. Het mooie van hier lasergamen is natuurlijk ook wel dat het niet te hard gaat zoals bij het paintballen. Het enige dat nog hard kan gaan is de strijd om de winst! 😉

Lasergamen Utrecht

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 10 euro per persoon per uur. Je betaald met de hele groep 100 euro borg. Als er dus iets kapot gaat, ben je die 100 euro kwijt. Natuurlijk is dit niet bedoeling.