Lineaire lampen en linear light kunnen je erg veel voordeel bieden. Deze lampen zijn voorzien van de laatste LED technologieën waardoor de lichtopbrengst erg hoog is en de levensduur heel lang. Hierdoor kun je jaren lang plezier hebben van je LED Linear Lights. Daarnaast is deze lamp ook licht in gewicht en 1 op 1 te vervangen in plaats van TL lampen. Weer een ander voordeel van de led lineaire lampen is dat deze wereldwijd inzetbaar zijn vanwege de certificering van deze lampen. Ook zijn deze lampen geschikt voor clean Rooms, (6012 en 6412).

Het monteren van een lineaire lamp

Een lineair lamp is heel gemakkelijk en snel te monteren en installeren op verschillende locaties. Zo is een lineair light te installeren in magazijnen, loodsen, opslag plaatsen, plats, on- en offshore en zware industrieën. Maar ook op de scheepsvaart zijn deze lampen te gebruiken. Kortom: er zijn verschillende binnen- en buitenruimtes waar deze lamp goed van pas komt!
Wanneer je een locatie hebt uitgekozen om de lamp te installeren, dan is het natuurlijk nog de vraag wat een geschikte plaats is. Een lineair lamp heeft een langwerpige vorm, die erg veel licht afgeeft. Deze verlichting is geschikt voor het plafond, aan wanden, maar ook palen.

Schaf nu ook een linear light aan!Linear-light

Wil je graag linaire verlichtingen aanschaffen? Kijk dan eens online naar de vele mogelijkheden en verschillende varianten van deze verlichting. Online kun je een vergelijking maken tussen de verschillende lineaire lampen die worden aangeboden. Zo vind je gegarandeerd de lamp waar jij naar opzoek bent. Zo niet, dan zijn er naast de lineaire lampen nog tal van andere varianten lampen waar je ook nog naar kunt kijken. Is een linear light niks voor jou, dan kun je nog kijken naar floodligths, buislampen, hanglampen en meer!