Wanneer je er een weekendje of een (mid)week tussenuit gaat, doe je dat vaak omdat je even rust wil nemen. Geen zorgen aan je hoofd, en alles wordt voor je geregeld. Je hoeft zelf geen ontbijt te maken, geen lunch, geen diner, je hoeft je kamer niet op te ruimen en iedere ochtend wordt je bed door iemand anders opgemaakt. Breng eens een bezoekje aan een hotel in de Achterhoek en neem wat tijd voor jezelf. Wanneer je een druk leven leidt vergeet je vaak om wat tijd voor jezelf te nemen, terwijl dit juist heel erg belangrijk is. Boek een arrangement in hotel BonAparte en ervaar weer hoe het is om te leven zonder zorgen. Groot voordeel van dit hotel is dat het zich gewoon in Nederland bevindt. Je hoeft dus geen lange afstand af te leggen voordat je bij dit luxe hotel bent aangekomen. Aan de voet van de Lochemse berg in het oosten van het land vind je hotel Bon Aparte. Dit hotel zit in een monumentaal pand uit 1870 en beschikt over 38 sfeervolle kamers.

Faciliteiten van het hotel

De kamers van het hotel zijn luxe en compleet ingericht, je zal er niets missen. Daarnaast beschikt het hotel ook over een brasserie en restaurant waar je tijdens de lunch een lekker broodje kunt halen, maar in de avonduren ook kunt dineren. Je hoeft dus zelf niet na te denken over het eten, dit wordt allemaal voor je verzorgd. In de tussentijd kun je een duik nemen in het zwembad, je rust pakken in de sauna of lekker bruin worden onder de zonnebank.

Wat is er te doen in de omgeving?

In de Achterhoek is van alles te beleven, van prachtige fiets- en wandelroutes tot musea, gezellige terrasjes, zwembaden, sportvelden en gezellige dorpjes en steden om te winkelen. Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven, je hoeft je geen moment te vervelen in het oosten van het land.

hotel-in-de-achterhoek