Registreer je merk als ondernemer in de modewereld

Wanneer je een ondernemer in de modewereld bent dan werk je natuurlijk heel veel en hard aan het bedenken, maken en ontwikkelen van telkens een nieuwe collectie. Tegenwoordig naaien veel ontwerpers labels met hun merknaam in al hun ontwerpen. Veel van deze ontwerpers registreren deze naam ook al hun merk. Door goed in een merk te investeren voeg je gemakkelijk meer waarde toe aan jouw onderneming.

Waarom zou je investeren in een merk registratie?

De investering kan je alleen beschermen met behulp van een merk registratie. Dit komt doordat je pas nadat het merk geregistreerd is optreden als een concurrent hetzelfde of een vergelijkbare naam of logo gebruikt. Daar komt ook nog eens bij dat een merk registratie het recht geeft om een ®-teken aan je merk toe te voegen. Een ®-teken zal aanzienlijk veel vertrouwen opwekken bij een klant.

Waarom zijn wij de beste keuze bij een merken registratie?

Wij staan veel modeontwerpers en modebedrijven bij door voor deze mensen hun merk te registreren en te bewaken, dit is van groot belang. In de EU gaan namelijk elk jaar als gevolg van namaak van kleding, schoenen en diversen veel banen kapot en geld verloren. Door je merk te laten registreren en vervolgens op te treden tegen iedere vorm van inbreuk kan je dit alles tegenhouden. Met een merkenregistratie in de hand heb je gelukkig de mogelijkheid om hier tegen op te treden. Wij werken samen met een advocaten kantoor. Hierdoor kan jij je bezig houden met het creëren van de nieuwste trends en het maken van nieuwe collecties, terwijl ons bezig houden met jouw merk registratie en zorgen wij ervoor dat jouw bezit goed blijft beschermt. Wanneer er dus onverhoopt inbreuk wordt gemaakt op jouw merkrechten, zorgen wij en het advocatenkantoor ervoor dat de inbreukmaker wordt gestopt en de schade wordt vergoed.