Vroeg of laat ga je er waarschijnlijk mee te maken krijgen. Iemand in je omgeving is zwanger en verwacht een kindje. Je vindt het geweldig en je leeft helemaal mee tijdens de zwangerschap. Na negen maanden is het kindje eindelijk geboren en je kan niet wachten om de kersverse vader en moeder te feliciteren en kennis te maken met het kindje. Totdat je je ineens realiseert dat je niet met lege handen aan kan komen. Je moet op zoek naar een kraamcadeau, maar wat is een geschikt idee?

Kleertjes en knuffels

Het is misschien niet het meest originele idee, maar is wel altijd geschikt. Koop wat leuke schattige kleertjes voor de kleine. Omdat baby’s veel kunnen spugen en ook af en toe een lekkere volle luier hebben, zullen ze vaak schone kleren aan moeten. Aan kleren kun je dus maar beter geen gebrek hebben. Koop dus wat leuke schattige kleertjes. Koop ze bij voorkeur iets groter. In het begin hebben ouders vaak ontzettend veel kleren voor hun baby. De kans dat ze jouw leuke pakje aantrekken bij hun kroost, is dus niet zo groot. Als je de kleding iets groter koopt, is die kans al groter. Een leuke knuffel voor in de box doet het ook altijd goed.

Kraambezoekboek

Als ouder koop je dit niet snel voor jezelf, maar het is wel ontzettend leuk om cadeau te krijgen. In een kraamvisiteboek kunnen de ouders precies bijhouden wie er langs is geweest en welke cadeaus ze hebben gekregen. Ook kunnen er foto’s en kaartjes toegevoegd worden. Als de baby uiteindelijk groter wordt en volwassen is, is dit ontzettend leuk om in terug te kijken.

Fotoshoot

Dit is wellicht een iets duurder cadeau, maar hier zal jarenlang met veel plezier op terug gekeken worden. Een baby groeit heel hard en blijft dus maar heel kort zo klein. Voor de ouders is het dus des te leuker om deze tijd vast te leggen op de foto. Zo kunnen ze altijd met veel plezier terug denken aan de tijd dat hun baby nog zo klein was. Dit is een cadeau wat altijd goed in de smaak zal vallen.