Bijna iedereen heeft met het parkeren van de auto wel eens iets geraakt. Bij schade lopen de kosten snel op. Dat is jammer, want dit is eenvoudig te voorkomen! Specialist en marktleider Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt a-kwaliteit sensoren (en camera’s) in vanaf € 200 all-in. Ook platte OEM-sensoren. Met levenslange garantie. In achterbumper én in voorbumper. Ook op locatie. Voor particulieren en bedrijven. Ook losse verkoop in de webshop. Bekijk snel de site voordat u schade krijgt!

Er zijn parkeersets beschikbaar die alleen vier sensoren hebben en een display of een pieper. Je kunt ook het type display vrij kiezen. Ook zijn er sets die de afstand in de binnenspiegel van de auto kunnen tonen. Daarnaast zijn er sets die als extra een camera hebben -in de vorm van een sensor in de bumper, of als kentekenplaatcamera-, zodat je ook nog beeld naar achteren hebt.

Naast deze sets heeft Parkeersensoreninbouwen.nl ook nog een aantal duurdere of gespecialiseerde opties. Denk aan de toepassing van platte OEM-sensoren (€ 300 all-in), zodat het er identiek uitziet als vanuit de fabriek. Maar ook aan draadloze sets, waarmee je bijvoorbeeld sensoren kunt plaatsen aan/in een caravan, aanhanger, fietsendrager, trailer, camper. Voor alles is een oplossing, alles is handwerk en maatwerk. Zelfs voor een kapotte torsie as aan bijvoorbeeld uw aanhanger kunt u middels een torsie as revisie herstellen.

sensoren

Wat vinden klanten van PI-nl?

Dhr. R.:
“Op 21 april 2016 heb ik bij Parkeersensoreninbouwen.nl voor en achter parkeersensoren laten inbouwen. Mijn kleinzoon en ik kregen na begroeting keurig uitgelegd wat er zoal ging gebeuren en de plaats van de display werd vastgesteld. Toen gingen wij per bus naar de stad. We kregen s middags netjes een telefoontje dat de auto weer klaar stond. De monteur heeft keurig werk geleverd, alles netjes weggewerkt, echt vakwerk. Alles werd goed uitgelegd hoe het werkte. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen dit bedrijf aanraden.”

Dhr. D.:
“Gisteren set D in laten bouwen in een Renault Grand Espace. Vooraf op kleur laten spuiten. Het resultaat is mooier dan origineel. De prijs is scherp, zeker vergeleken met origineel en met een handig (onzichtbaar tijdens het rijden) beeldscherm, wat aanspringt zodra je achteruit schakelt. De inbouw gebeurde heel netjes en zeer professioneel. Ondanks dat er wat tegenslagen waren, waardoor het inbouwen wat langer duurde, bleef de rust bewaard en werd er niks afgeraffeld, alles ging netjes of als het kon netter terug dan toen de auto aankwam.
Netjes koffie gekregen en ondertussen een uurtje rond gefietst over de dijk bij Spakenburg.
M.a.w. een zeer tevreden klant, die dit bedrijf alleen maar kan aanbevelen. Laat de set thuis inbouwen of maak er zoals ik een middagje uit van. Ikea etc. zat eventueel ook nog om de hoek, zag ik.”

Wilt u ook schadevrij blijven rijden? En zoekt u een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf die voor u een parkeerset kan inbouwen? Ga dan naar Parkeersensoreninbouwen.nl, al bij meer dan 800 auto’s ingebouwd!

Autoverzekering zakelijk