Wanneer je een onderneming hebt in de horeca, is het van belang dat je de juiste materialen gebruikt. Zo maakt dit het werk niet alleen efficiënter, maar zorgt het vaak ook voor een betere hygiëne. Een horeca koelkast is één van de dingen waar veel aandacht aan besteed moet worden. Er zijn dan ook een aantal zaken waar je extra op moet letten bij het kopen van een horeca koelkast.

 

De inhoud

 

Een fout die veel horecaondernemers maken, is dat ze een horeca koelkast kopen met de verkeerde afmetingen. Zo variëren de meeste horeca koelkasten tussen de 400 en 1400 liter. Het komt dan ook erg vaak voor dat ondernemers een te kleine koelkast kopen. Daarnaast zit er ook een verschil in hoe de koelkast is opgebouwd. Zo heeft de één een efficiëntere indeling dan de ander. Wanneer je opzoek bent naar een horeca koelkast, zul je hier extra goed op moeten letten.

 

 

De eigenschappen van de koelkast

 

Naast de afmetingen, zijn er ook een aantal andere zaken van belang bij een goede horeca koelkast. Zo zijn er twee verschillende soorten materiaal. Je hebt RVS en wit staal. RVS is aanzienlijk duurzamer, maar heeft ook een groter prijskaartje. Wel staat RVS bekend om een kleinere hoeveelheid onderhoud. Ook is er een verschil qua deuren. Zo heeft de ene koelkast glazen deuren, terwijl de ander gebruik maakt van dichte deuren. Glazen deuren kunnen bijdragen aan een meer sales. Zo zijn mensen vaak eerder geneigd om iets te bestellen wat ze gemakkelijk kunnen zien. Daarnaast is het ook gemakkelijk voor het personeel. Zij kunnen namelijk in no-time zit hoe het ervoor staat met de voorraad in de koeling. Wanneer je op zoek bent naar een horeca koelkast, dan kan een horeca koelkast bestellen bij Gastrodeals een sterke optie zijn.

 

 

Prijs

De aanschaf van een horecakoelkast is niet goedkoop. Hoe beter de kwaliteit is, hoe hoger de prijs. Toch is het belangrijk dat je je niet blind staart op de prijs maar goed gaat orienteren voordat je op aankoop overgaat. Een dure koelkast hoeft in werkelijkheid niet altijd beter te zijn. Wanneer je niet zo een hoog kapitaal hebt, kan het ook een optie zijn om een koelkast te leasen.