Altijd onderweg

Of het nu weer is of geen weer, we trekken er in Nederland ieder jaar weer op uit. Met de vakantie in het zicht bereiden we de auto weer voor op een langere rit. We schaffen een bagage dakkoffer aan, en we besteden extra aandacht aan een goede trekhaak. We doen alles om op reis zoveel mogelijk bagage te kunnen meenemen. Maar daarnaast denken we ook aan ons comfort onderweg. Voor de kinderen installeren we een dvd speler op de achterbank zodat ze zich onderweg kunnen vermaken op de Route du Soleil. Wanneer dan overal aan is gedacht, gaan we op pad. Hoewel; heb je wel overal aan gedacht ? Je bagage, vermaak voor de kinderen, je comfort voor onderweg; het geluk lijkt compleet.

Vergeet je mobiele telefoon niet

Eén ding zou je bijna vergeten; je mobiele telefoon. En dat terwijl die nou juist zo belangrijk is onderweg. Ga maar na; jouw mobiele telefoon gebruik je allang niet meer alleen voor bellen. Je mobiele telefoon is jouw mobiele entertainment center. En daarnaast is jouw mobieltje ook je persoonlijke navigatie. Je zou je mobiele telefoon eigenlijk niet in je broekzak willen steken, maar waar laat je hem dan? Brodit heeft  voor jou het antwoord. Een Brodit autotelefoonhouder voor in je dashboard. Altijd in het zicht, maar niet storend onderweg. Jij vindt je weg naar je vakantiebestemming op je favoriete navigatie, terwijl je persoonlijke playlist jou voorziet van muziek.

Optimale veiligheid

Terwijl jij enigszins moe van de reis aankomt op je vakantiebestemming, is je telefoon goed opgeladen en klaar voor de actie. Jij en je gezin kunnen gaan genieten, je mobiele telefoon neem je net zo gemakkelijk weer mee uit de auto. En terwijl jij op pad bent hoef je niet bang te zijn dat jouw auto wordt opengebroken om je mobiele apparatuur te zoeken. Niemand zal namelijk zien dat jij een mobiele telefoonhouder in je auto hebt. Niemand zal zien dat jij kostbare apparatuur vervoert. Jij reist met optimale veiligheid.