Wanneer jouw gezin vergroot wordt met de komst van een prachtig meisje ben jij waarschijnlijk de vrolijkste persoon op de wereld. Jij zweeft op een prachtige roze wolk en wilt dit nieuws zo snel mogelijk delen. Het liefste bel je al jouw vrienden, familie en kennissen waarschijnlijk zo snel mogelijk op om ze het goede nieuws te vertellen, maar je kunt het nieuws ook vertellen op een speciale manier: met een geboortekaartje.

Diverse modellen

Met een geboortekaartje kun je tegenwoordig alle kanten op. Jij kunt vaak niet alleen de kleur en het formaat kiezen, je kunt vaak zelfs bepalen welke stijlen en thema’s je graag terug wilt zien. Als klap op de vuurpijl kun je zelfs bij sommige winkels een eigen ontwerp insturen. Op deze manier kun jij jouw fantasie in de vrije loop laten en kun jij zelf hét perfecte geboortekaartje ontwerpen voor jouw perfecte dochter!

Naast het ontwerpen van het geboortekaartje kun je zelfs bij sommige winkels het materiaal van het geboortekaartje uitkiezen. Bepaal zelf of jij een stoer of lief geboortekaartje wilt voor jouw dochter. Combineer bijvoorbeeld jouw ontwerp met stoere accenten van hout of karton, of ga toch voor iets liefs en gebruik stoffen en pastelkleuren. Gebruik veel fantasie! Wanneer je wilt dat het kaartje perfect bij het karakter van jouw meisje past kun je er zelfs voor kiezen om een maand ná de geboorte het geboortekaartje te versturen. Op deze manier weet jij wat voor een type baby jouw dochter is en kun jij het geboortekaartje hierop aanpassen. Ook is dit het perfecte moment om mooie foto’s van jouw dochter te maken en deze te gebruiken voor het geboortekaartje. De keuze is aan jou!

Ben jij geïnteresseerd geworden in unieke en hippe geboortekaartjes voor meisjes? Of ben je geïnteresseerd geraakt in een prachtig kraamkaartje voor een babyborrel? Bekijk de website van Tsjip Geboortekaartjes voor meer informatie. Tsjip is al ruim 9 jaar een begrip op het gebied van originele geboortekaartjes.