De shirts van Jacques Britt zijn gemaakt van de beste materialen. Deze hoge kwaliteit overhemden zijn in de afwerking tot in de puntjes verzorgd. De subtiele onderscheidende details maken de Jacquet Britt overhemden een perfecte keus voor de stijlvolle en modebewuste mannen. De Jacques Britt shirts zijn ondanks de mooie details erg veelzijdig en kunnen bij iedere gelegenheid goed gedragen worden. De sprekende kleuren en opvallend mooie dessins, zoals een haarfijn streepje of een effen achtergrond met satijnen afwerking, zorgen ervoor dat de overhemden perfect te combineren zijn met andere kleuren.

Jacques Britt is topkwaliteit

Het merk Jacques Britt  werd in 1969 opgericht door Gerd Seidensticker. Hij had bij het ontwerpen van de overhemden maar  1 missie: topkwaliteit overhemden produceren. Door de merknaam die hij koos kreeg dit overhemd al snel een wereldwijde bekendheid. Hij combineerde een Frans klinkende voornaam met een achternaam die niet Engelser kon. Hierdoor sprak hij zowel de Franstalige als de Engelstalige consument zeer aan. Aangezien het Jacques Britt overhemd daarnaast ook nog steeds deel uit maakt van de Seidensticker Group of Compagnies, lift het succes direct mee op meer dan 150 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van modieuze kleding van de allerhoogste kwaliteit.

shirt

Het zebra logo van Jacques Britt

Het typerende zebra-logo op de overhemden wordt geïntroduceerd om het 40-jarige bestaan van de Jacques Britt overhemden te vieren.  De zebra staat symbool voor vrijheid, afkomst, mode en elegantie. Ook straalt de zebra een tikje arrogantie uit, dat weer past bij de zelfbewuste man die de overhemden van Jacques Britt dient te dragen.

Jacques Britt overhemd kopen

Ben je nieuwsgierig geworden naar het merk Jacques Britt, of draag je al jarenlang deze overhemden? Via onze eenvoudige en overzichtelijke website is de collectie overhemden van Jacques Britt te bewonderen en te bestellen. Heb je persoonlijk advies nodig of een stijltips, wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.