Technische gassen worden in veel verschillende industrieën ingezet. Deze gassen worden gebruikt om diverse doelen te kunnen bereiken. Wij hebben een ruim assortiment aan industriële gassen. Zo omvat het assortiment diverse zuiverheden in de gassen kooldioxide, argon, zuurstof, stikstof, perslucht en waterlucht. Deze betreffende gassen zijn vloeibaar of samengeperst verkrijgbaar. Ook kunnen wij jou voorzien in benodigde artikelen, zoals leidingwerk.

Geniet van de voordelen van technische gassen

De voordelen van technisch gas voor de meest uiteenlopende industriële en commerciële toepassingen, geleverd uit een breed en diep assortiment aan producten en leveringsvormen. Door het aantal verschillende toepassingen bestaan er grote verschillen in de behoeften van de verschillende gebruikers van industriële gassen met betrekking tot zuiverheid, volume, samenstelling en leverwijze.

Technische gassen zijn goed mengbaar

Er worden dus veel verschillende gassen gebruikt in de industrie. De toepassing van een gas hangt helemaal af van de eigenschapen van de gassen. Elk gassoort heeft zijn unieke kenmerk. In de techniek worden regelmatig stoffen met elkaar vermengd om tot een goed product te komen. Ook bij technische gassen kan je mengen. Als je deze gassen mengt, dan kan je de sterke eigenschappen van de gassen combineren. Gecombineerde gassen staan bekend als menggas. Deze menggassen bieden nog meer mogelijkheden in de industrie.

Technische gassen aanschaffen?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor technische gassen. Wij bieden jou honderden soorten gassen en menggassen die je kunt bestellen in cilinders van 10, 30 en 50 liter. Deze flessen worden bij je bedrijf bezorgt, dit bespaart je veel tijd en gedoe. Indien het wij het gewenste gas niet direct kunnen aanbieden, kan je altijd contact met ons opnemen. Het gasmengsel zal dan door ons worden samengesteld geheel naar jouw wensen en behoeften. Op deze manier kunnen wij je altijd voorzien van het juiste gas.