Op vakantie gaan in de zomer tijdens de Corona crisis wordt door de meeste landen nog afgeraden. Hoewel mensen het aardig zat beginnen te raken om thuis te blijven, kiezen vele er nog voor om hun zomervakantie in Nederland door te brengen. Nu wil je tijdens je vakantie wel kunnen genieten van je vrije tijd. En we weten allemaal een vakantie in eigen land kost drie keer zoveel als een vakantie in het buitenland. In dit artikel geven we je tips mee over (betaalbare) activiteiten die je thuis kan uitvoeren.

Klussen in huis

Aan het begin van de quarantaine begonnen mensen ineens massaal thuis te klussen. Want ja als je de hele dag thuis zit dan vallen dingen in huis meer op. Klussen in huis hoeft helemaal niet duur te zijn. Op de website van Shopbuddies.nl kan je kortingscodes en cashback codes krijgen bij bekende woonwinkels zoals de Leen Bakker en de Praxis. Knap je tuin op of richt je slaapkamer anders in doormiddel van goedkope maar kwalitatieve producten. En zo zal je aan het eind van de zomervakantie een gehele nieuwe inrichting hebben waar je weinig geld aan uit hebt gegeven, heerlijk toch.

Fitness workouts

Als je een beetje sportief bent ingesteld dan zal je zeker balen dat de sportscholen voor een lange periode dicht zijn. Gelukkig gaan de meeste sportscholen in juli 2020 weer open met aangepaste maatregelen. Dit houdt in dat je maar 1 uur kan sporten. Voor veel mensen zal dit niet genoeg zijn. Verplaats daarom je fitness workout van de sportschool naar thuis. Schaf met korting fitness spullen zoals een yoga mat en gewichten aan op shopbuddies. En jouw home workout kan beginnen. Voel je fit na je vakantie.

Leer nieuwe recepten te koken

Als je 40 uur in de week werkt, dan heb je soms geen tijd om uitgebreid te gaan koken. Een afhaalmaaltijd of een simpele bekende maaltijd heeft dan vaak de voorkeur. Maar als je vrij bent en thuis blijft dan heb je meer tijd om te gaan koken. Beschik je niet over de juiste kook apparatuur? Ga dan op zoek naar pannen die gekocht kunnen worden met een kortingscode of cashback actie. En leer nieuwe recepten koken met jouw nieuwe keuken apparatuur.