Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Niet alleen moet je jouw huis achterlaten, maar je moet ook met allerlei zaken rekening houden. Te denken valt bijvoorbeeld aan het goed inpakken van breekbare materialen en een auto/aanhanger huren die groot genoeg is zodat je niet eindeloos op en neer hoeft te rijden. Een verhuisbedrijf is daarom wel zo fijn. Als experts op dit gebied weten die namelijk al wat er allemaal belangrijk is, en doen daarom het denken voor jou. Bovendien zorgt hun praktische ervaring ervoor dat ze het werk sneller kunnen doen. Aangezien de Goedkope Verhuizer is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers, ben je verzekerd van een veilige, vakkundige en bovendien goed te betalen verhuizing. Dit zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken, en alvast kan wennen aan deze nieuwe fase in je leven.

Alkmaar en omstreken

Wanneer je wil verhuizen in Alkmaar, of een nabijgelegen gemeente, is Verhuisbedrijf Alkmaar een goede optie. Zij zijn namelijk bekend in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Castricum en Bergen. Door deze plaatselijke bekendheid hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van de weg tijdens de verhuizing. Dat is alvast een hele zorg minder.

Erkende Verhuizer keurmerk

De Goedkope Verhuizer is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers, waardoor jij de garantie hebt dat alle verhuizers gecertificeerd zijn; echte vakmannen dus. Dit keurmerk brengt nog een aantal andere garanties met zich mee. De kwaliteit en veiligheid van de verhuisorganisatie wordt bijvoorbeeld vaak getoetst, en zo nodig aangepast om te kunnen voldoen aan de laatste kwalificaties. Ook brengt dit een uitgebreide verhuisverzekering met zich mee, zodat een eventueel ongelukje geen ramp is. De algemene voorwaarden die op de verhuizing van toepassing zijn, bieden daarnaast ook nog eens duidelijkheid en zekerheid. Dit alles zorgt er voor dat jij de verhuizing met een gerust hart kan overlaten aan de verhuizers, en je alvast kan richten op leukere taken.

Services

De Goedkope Verhuizer biedt enkele diensten aan. Zo is er de mogelijkheid om jouw inboedel op te slaan, tegen een scherpe prijs. De opslagruimte is goed beveiligd en onder meer beschermd tegen brand en waterschade. Bovendien wordt de inboedel opgeslagen in zogenaamde mobiele containers, die snel weer bij de nieuwe woning kunnen worden afgeleverd. Op deze manier hoef je niet eindeloos in- en uit te laden, maar is het met één keer gedaan. Wanneer je jouw oude huis eventueel wil verhuren of verkopen, biedt de Goedkope Verhuizer een ontruimingsdienst aan. Deze ontruimingsdienst zorgt er voor dat jouw huis helemaal leeg wordt gehaald, inclusief bijvoorbeeld  vloerbedekking, en bezemschoon is. Ook worden meubels ge(de)monteerd, wat veel tijd en moeite (en ergernissen) scheelt. Dit geldt voor allerlei soorten meubilair. Voor een veilige overdracht van alle spullen biedt de Goedkope Verhuizer stevige verhuisdozen aan, zodat alles goed overkomt. Eventuele veilingaankopen vervoert de Goedkope Verhuizer ook mee. En als je toch liever zelf verhuist, schiet de Goedkope Verhuizer te hulp met de verhuur van een verhuiswagen en/of verhuislift, inclusief chauffeur of liftassistent.