1. Whitestrips

Whitestrips zijn doorzichtige strips met een dun laagje bleekgel. Deze strips plak je op jouw tanden en bevatten altijd de schadelijke stof peroxide.  Met deze whitestrips kan je witte tanden krijgen maar de kans is niet heel groot. Helaas blijkt het vaak weinig effectief door de summiere hoeveelheid gel die erop zit, daarnaast gaan de whitestrips zelden door tot de achterste tanden waardoor je dus een aantal gele tanden overhoudt. De strips worden verkocht in een kuur van zeven of veertien dagen. Daarmee zijn gelijk de volgende problemen benoemd. De kuur is vaak te lang waardoor je al gauw een dag vergeet. Tel daarbij op dat mensen in de huidige maatschappij alles direct willen en je weet waarom whitestrips niet de beste oplossing zijn voor witte tanden.

2. Bleeklamp & Bleekgel
Je tanden bleken met deze methode is nog steeds het meest effectief en kan zowel met peroxide als non-peroxidebleekgel worden uitgevoerd.  Door de mondspreider die je in krijgt komt het gehele gebit vrij te liggen waardoor de bleekgel op alle tanden kan worden aangebracht. Er wordt dus geen tand overgeslagen. Door de krachtige bleeklamp in combinatie met de bleekgel heb je in een aantal uur witte tanden, Je boekt dus direct resultaat!
3. Whitening Tandpasta
De whitening tandpasta is grotendeels gebakken lucht. Ze worden uitstekend verkocht door de verpakking en de geweldige reclames maar de hoeveelheid werkzame stoffen die in de tandpasta’s aanwezig zijn mogen geen naam hebben. Je zou witte tanden kunnen krijgen na lang poetsen maar dan praat je slechts over 1 a 2 tinten. Helaas is dat ook geen zekerheid.
4. Tandenbleekpen
In een tandenbleekpen zit bleekgel. Vaak bevat deze gel de schadelijke stof peroxide. Met de pen kan je de bleekgel op de tanden aanbrengen. Het grote nadeel van deze tandenbleekpennen is dat er geen enkele beschermlaag over de bleekgel heen zit. Op die manier veeg je deze onvermijdelijk weg met je lippen of je slikt het in. Zodoende krijgt de gel niet de tijd om in de tanden te trekken en is het effect dus minimaal. Bij deze methode is ook heel moeilijk om alle tanden te bereiken. Witte tanden kan je dus wel vergeten!
Conclusie
Een bleeklamp in combinatie met bleekgel en de mondspreider is nog altijd de beste oplossing voor stralend witte tanden. Bij deze methode worden er geen tanden overgeslagen en je behaald direct resultaat, dat is wat de meeste mensen willen. 

De kracht van de bleeklamp zorgt ervoor dat je ook non-peroxidebleekgel kan gebruiken. Juist omdat die lamp ontbreekt moeten de andere middelen wel gebruik maken van peroxide. 
Heb jij dus last van gele tanden? Kies dan voor deze oplossing, kies voor direct witte tanden, kies voor witgebit.
Gerelateerde afbeelding