Je hebt waarschijnlijk wel eens eerder van sim only gehoord. De laatste jaren is het aantal Nederlanders met een sim only abonnement fors gestegen. Er is een degelijke verschuiving van prepaid naar sim only en daar zijn goede redenen voor. Dit artikel zal de voordelen van een sim only abonnement aankaarten, wie weet is het ook wat voor jou!

Voordelen

Een sim only abonnement heeft veel voordelen, het grootste voordeel daarbij is dat je bij een sim only abonnement vaak beter op je persoonlijke behoeftes in kan spelen. Bij het uitzoeken van een sim only abonnement is het verstandig om eerst kritisch naar je belgedrag, sms-gedrag en internetverbruik kijkt om er zeker van te zijn wat je nodig hebt. Indien je niet veel internet verbruikt is het wellicht handig en goedkoper om in plaats van een 4g sim only abonnement een 3g sim only abonnement te nemen. Ben je nog een ouderwetse sms-er? Dan is onbeperkt sms-en voor jou wellicht interessant. Het beste sim only abonnement voor jou is erg afhankelijk van je telefoongewoontes, denk daar dus ook goed over na voordat je een sim only abonnement afneemt.
Omdat je bij sim only abonnementen geen toestel krijgt zal de provider extra korting geven op de maandlasten, daardoor zijn deze lager dan andere abonnementen.

Sim only vergelijken

Het is mogelijk om online verscheidene providers en abonnementen te vergelijken. Met sim only vergelijken kan je precies instellen wat je behoeftes zijn en door een druk op de knop krijg je het beste sim only abonnement voor jou, daarbij zullen enige aanvullende zaken bij het abonnement ook aangekaart worden zodat je nergens tegen aanloopt. Zorg er bij het kiezen van een sim only abonnement voor dat je huidige mobiele telefoon simlockvrij is en niet alleen simkaarten van één bepaalde provider accepteert.