We leven in een tijd waarbij onze telefoon steeds belangrijker wordt in ons leven. We kunnen niet meer zonder onze telefoon, en balen daarom ook enorm als hij kapot gaat of je hem kwijt raakt. Omdat de telefoons die wij kopen ook steeds duurder worden, is er steeds meer kans dat onze telefoons gestolen wordt. En omdat telefoons heel duur zijn is het ook niet voor iedereen even gemakkelijk om gelijk een nieuwe telefoon aan te schaffen. Zorg dus voor een goede telefoon verzekering zodat je jouw aankoopbedrag gewoon terug krijgt van de verzekering.

Hoe kun je de juiste verzekering voor jou vinden?

Omdat er erg veel telefoonverzekeringen zijn is het moeilijk om voor jou en je telefoon de juiste verzekering te vinden. Het handige aan Smartphonepolis is dat je met een klik op de k nop kunt zien hoe je jouw telefoon kunt verzekeren en welke opties er zijn. Verder kun je zelf verschillende opties aangeven, wat wil je wel en wat niet? Over het algemeen kost de telefoon verzekering niet meer dan €10 per maand. Het ligt er dan natuurlijk wel aan welke telefoon je hebt en hoe nieuw deze is.

Per merk aangeven

Als je naar de site van Smartphonepolis gaat kun je gemakkelijk aangeven of je bijvoorbeeld een Apple, Samsung, HTC, Huawei etc. telefoon hebt. Over het algemeen zijn de iPhone en Samsung telefoon verzekeringen het duurste omdat dit ook de duurste telefoons zijn om aan te schaffen. Voordat je jouw telefoon gaat verzekeren is het wel belangrijk dat je een beetje weet hoe het in elkaar zit.