Je wil je bedrijfspand verbouwen. Deze gekke periode is het uitgelezen moment om dat te doen. Je personeel werkt zo goed als thuis en je hebt daardoor de mogelijkheid om even alles goed aan te pakken. Helaas komt er wel veel stress bij kijken, het is dus handig om te weten wat je precies allemaal nodig hebt.

Een aannemer

Als eerst is handig om samen te werken met een goede aannemer. Zo weet je zeker dat alles vlekkeloos loopt en alles op tijd klaar zijn voor als de kantoren weer opengaan. Ga voor een aannemer waar bijvoorbeeld iemand al ervaring mee heeft. Dan kan je ook zelf het werk van de aannemer zien en wat je uiteindelijk in huis haalt.

Een kadastrale kaart

Een kadastrale kaart. Je hebt er misschien vaker van gehoord alleen weet je niet wat het is en wat je er mee kan. Het is handig als je van plan bent om te verbouwen. Een kadastrale kaart is een kaart die kunt aanvragen om de grenzen van jouw pand, huis, gebouw of omgeving te zien. Handig dus om te zien tot waar jij het bedrijfspand uit kan laten bouwen. Zo zal je dan niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Nieuwe inboedel

Als je gaat verbouwen is er waarschijnlijk een grote kans dat je ook de inrichting en de meubels in het pand wil veranderen. Houd rekening met het feit dat alles efficiënt ingericht moet zijn. Bijvoorbeeld goede bureaustoelen, bureautafels die je makkelijk kan afstellen naar ieders wens.

Vergunning

Wanneer je gaat verbouwen is het ook belangrijk dat je bezit over de juiste vergunningen. Dit kan je makkelijk bij de gemeente aanvragen. Hier gaat wel een paar dagen en soms wel paar weken overheen, wees hier dus op tijd mee.