Rijswijk is een gemeente onder de rook van Den Haag, waar met het verdwijnen van de MyCom niet echt bekende computerwinkels meer zitten. Toch kun je in de omgevng van Rijswijk prima terecht voor een goede computer- of laptop reparatie. Hieronder vind je een paar tips bij je zoektocht.

Zoeken met Google

De nummer 1 zoekmachine heeft natuurlijk ook voor computerreparaties genoeg te bieden. Zoek bijvoorbeeld eens op computerreparatie rijswijk. Je zult zien dat veel van de resultaten niet in Rijswijk zelf zitten, maar in nabijgelegen steden als Den Haag.

De bovenste resultaten zijn gesponsord vanuit Google Adwords. Deze betaalde adverteerders krijgen de eerste plekken in Google toebedeeld. Dat wil niet zeggen dat het geen relevante resultaten zijn, dat zie je snel genoeg aan de advertentieteksten.

Onder de Adwords resultaten zul je een kaartje van Rijswijk zien, met enkele bedrijven die Google relevant acht voor jouw zoekterm. Als je klikt op een van de rode stippen krijg je wat informatie te zien over het bedrijf, waaronder meestal een score in Google recensies. Hiermee kun je zien wat de ervaringen van andere klanten zijn geweest met het bedrijf in kwestie.

Ervaringen uit Google reviews

Zeker als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van de diensten van een bedrijf, is het belangrijk om te achterhalen wat de reputatie is. Google reviews geven een inzicht in de ervaringen van andere klanten, die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van het bedrijf.

Let er wel op dat mensen anno 2016 soms onredelijk hard zijn, als er ook maar iets verkeerd gaat volgt er direct een 1- of 2-sterren review. Ook kunnen bevriende relaties van het bedrijf soms overdreven positieve reviews plaatsen. Probeer dus tussen het oeverloze gezeur en overdreven enthousiasme de recensies te vinden waar je echt wat mee kan. Een gemiddelde boven de 4,5 is meestal al heel aardig.

Computerreparatie in en om Rijswijk

Zoek je een aantal tips voor gerenommeerde computerspecialisten in de omgeving van Rijswijk? Hier vind je een lijstje met een paar bekende adressen.

PC Refresh

De meest bekende specialist in computerreparatie is gevestigd in Den Haag. http://www.pcrefresh.com is een zaak waar je zonder afspraak je pc, laptop of mobiel kunt langsbrengen voor reparatie. Het bedrijf biedt een vrijblijvende diagnose, zodat je van tevoren weet wat voor reparatie er nodig is en welke kosten erbij komen kijken. PC Refresh komt ook bij je langs aan huis of op kantoor.

Fresh PC Service

Deze eenmanszaak richt zich vooral op computerhulp bij mensen thuis en voor bedrijven. Via de website kun je direct bellen met het 06-nummer van de eigenaar, die op afspraak bij je langskomt. Ook kun je je computer langsbrengen, maar dan is een afspraak maken wel nodig.

AJ Com

Op de simpele en heldere website van dit bedrijf is te lezen dat het bedrijf reparaties verricht aan allerhande typen computers en laptops, maar ook dataherstel uitvoert. Zelfs het overzetten van videobanden naar dvd behoort tot de mogelijkheden.

Tips bij de keuze voor een computerspecialist

Vind je de keuze moeilijk? Bel de bedrijven eens op en vraag om informatie of lees de website door. Sommige bedrijven beschrijven online duidelijk welke diensten ze aanbieden en hoe ze werken.

Als je zoekt naar certificaten kun je letten op het ICTWaarbog logo, wat inhoudt dat het bedrijf is aangesloten bij de branche organisatie. Ook een logo van het SBB geeft een zeker gewicht, omdat het bedrijf hiermee aangeeft een erkend leerbedrijf voor ICT specialisten te zijn.

We hopen dat je wat kan met de bovenstaande tips voor het vinden van goede computerreparatie in Rijswijk. Veel succes!